ANNONS

Plockmat – förslag

/

Godkväll!

Sprang på världens sötaste kofta på lunchen som jag inte kunde motstå (sprang faktiskt på två stycken men jag fick hejda mig lite :)). Får visa er i morn.

Gårdagens middag blev favoriten plockmat. Det finns en kategori som heter just plockmat här så vill ni ha inspiration och förslag kika HÄR.

Men en vanlig vardagsplocktallrik består oftast av några ostar, marmelad, salami (magnifiko är jättegod, och be alltid om jättejättetunna skivor!) och nån skinka (bruschettaskinka är supergott!). Nån röra (tex mimosa eller skagen) och några kex. Och kanske lite oliver. Och vad gäller ostar så varierar vi oss men brukar ha någon brie, någon kittost, någon blåmögelost (typ Cambozola) och någon starkare mögelost (typ St Agur). Fikonmarmelad och päronmarmelad är gott till. Och lite vindruvor. Och har man lyckats få tag på en bit Brillat Savarin (en supergräddig brieost typ) så bara måste man ha sourcreamchips till! (jag hittade faktiskt den osten på Coop vid Marieberg i går, jippie!)

Och nu blev jag ju så sugen på det här igen så jag tror det får bli lite rester framför tv:n i kväll igen medan killarna är på vift.

Och några avsnitt av Drop Dead Diva. 🙂

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00