ANNONS

God indisk rätt (med lite fusk)

/

 Gott latmans-tips!

Vi har skrapat i skåpen här hemma i veckan. Ingen som kunnat handla (jag har ju varit sjuk/hemma med sjukling och Micke, nä han kan faktiskt inte handla. Det blir mer fel än rätt att skicka honom till affären liksom, så jag gör det hellre själv ;)) så utbudet har varit därefter. Men som tur var hittade jag några burkar indiska grytbaser som jag blev tipsad om av grannarna och inte hunnit testa än. Först ut blev Cashew Masala. Blev riktigt riktigt gott!!

Stekte kycklingfilé i småbitar och hällde på såsen och en näve russin. Lät puttra ca 10 min och smakade av med salt. Färdigt! Till hade vi smör – & gärddstekt blomkål (yummi yummi! men annars är ju vanligt basmatiris grymt gott till) sallad och godaste vitlökssåsen!

Smakade nästan lika gott som hämtmat från indiern! Bara ett stort nybakat paswari naanbröd som saknades… Men nu försöker jag ju hålla mig borta från bröd så det var lika bra.

Godaste superenkla vitlökssåsen:
1 dl creme fraiche (34%)
2 msk majonnäs (gärna Hellmanns)
1 finhackad (inte riven) liten vitlöksklyfta
en gnutta salt

Blanda allt och låt stå kallt och dra en stund. Supergod och krämig!

En av de godaste fusk-rätterna jag ätit på länge!

9
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00