ANNONS

Räkfrossa och mysiga planer

/

Let´s dance!

Här sitter vi och äter räkor i stora lass framför fredagsunderhållningen på tv. Mmmm älskar räkor, och särskilt färska! Lyxar till med vitt bröd (nybakad långfranska) och iiiiiskall Trocadero i glasen kvällen till ära 🙂

Skålar och tallrikar PiP Studio, vitt uppläggningsfat/Åhléns

Olivia har uppesittarkväll med chips & film på övervåningen och Sebbe sover som en klubbad säl så det är ganska lugnt och skönt här hemma 🙂

I morgon har jag beställt frukost på sängen, till hela familjen. Myspysmorgon! (fram tills att nån spiller ut sin O´boy och sängen blir full med smulor kanske, men ändå :)) Och i morn kväll ska jag äntligen på dejt med min man och äta den där allahjärtansdag-middagen på A mano som aldrig blev av.. ♥♥♥

En riktigt härlig helg framför fötterna!

Godkväll

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00