ANNONS

Date-night ♥

/

Heeeeej

Hade fullt upp att uppdatera bloggen varje timme i går så i dag fick det bli lite semester helt enkelt. Vi har sovit läääänge, ätit brunch på restaurang, storhandlat och storstädat och njutit av lugnet. Och längtat efter busungarna som sedan hämtades hem 🙂

Maten på A mano i går var som alltid fantastiskt god. Till förrätt åt jag Saccottino al Gorgonzola e noci – Små färska pastasäckar fyllda med ljuvligt len gorgonzola och valnötter. Serveras med citronsmör och parmigiano. Och det är typ det goaste jag vet!!! Äter ni på A mano någon gång så måste ni faktiskt testa. Lova!?

Kvällen avslutades med sällskap av goda vänner och en och annan drink på Stora Örebro innan taxin rullade hemåt och jag slocknade innan jag landade på kudden. (Har man varit vaken sen 5 så är det inte så svårt..)

Nu springer jag runt och packar och letar grejer, det spelar visst ingen roll hur mkt ute i god tid jag är.. Resväskan var nämligen fylld med små skira sommarplagg och flipflops men nu visar väderprognosen på regn i stort sett hela veckan, så nu packar jag paraplyer och varmare kläder. Också. Man vet ju aldrig hur bra de där prognoserna stämmer.. (det råkar inte vara någon som är i Palma typ just nu och kan ge en liten rapport? :))

Nu ska jag ställa mig och stryka (vilket jag tycker är riktigt kul och alltid blir lika förvånad över själv, haha)

KRAM ♥

ps) hann inte fixa någon veckomeny till i dag men lägger upp en i morgonbitti i stället!

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00