Date-night ♥

Heeeeej

Hade fullt upp att uppdatera bloggen varje timme i går så i dag fick det bli lite semester helt enkelt. Vi har sovit läääänge, ätit brunch på restaurang, storhandlat och storstädat och njutit av lugnet. Och längtat efter busungarna som sedan hämtades hem 🙂

Maten på A mano i går var som alltid fantastiskt god. Till förrätt åt jag Saccottino al Gorgonzola e noci – Små färska pastasäckar fyllda med ljuvligt len gorgonzola och valnötter. Serveras med citronsmör och parmigiano. Och det är typ det goaste jag vet!!! Äter ni på A mano någon gång så måste ni faktiskt testa. Lova!?

Kvällen avslutades med sällskap av goda vänner och en och annan drink på Stora Örebro innan taxin rullade hemåt och jag slocknade innan jag landade på kudden. (Har man varit vaken sen 5 så är det inte så svårt..)

Nu springer jag runt och packar och letar grejer, det spelar visst ingen roll hur mkt ute i god tid jag är.. Resväskan var nämligen fylld med små skira sommarplagg och flipflops men nu visar väderprognosen på regn i stort sett hela veckan, så nu packar jag paraplyer och varmare kläder. Också. Man vet ju aldrig hur bra de där prognoserna stämmer.. (det råkar inte vara någon som är i Palma typ just nu och kan ge en liten rapport? :))

Nu ska jag ställa mig och stryka (vilket jag tycker är riktigt kul och alltid blir lika förvånad över själv, haha)

KRAM ♥

ps) hann inte fixa någon veckomeny till i dag men lägger upp en i morgonbitti i stället!

 1. Tanja skriver:

  Det dær såg helt underbart ut. Trots att våren børjar komma också till Oslo så fick jag nog mer lust på pastasnæckor i Palma haha…

 2. Ulrika skriver:

  åh, jag var där för ett par manader sen och at femrätterssupén, det var supergott! 🙂 Hoppas ni far det trevligt pa Mallis!

 3. Hanna skriver:

  Det var roligt att följa din dag igår 🙂

  Hoppas att vädergudarna ändrar sig. Om du inte har med kläder för vädret så blir det ju genast en legitim anledning till shopping 😉

 4. lotte skriver:

  Jag håller tummarna för att vädergudarna ska vara med er♥

 5. Vbh1 skriver:

  Gooood mat ni ser ut att ha ätit och tack för efit-dagen igår, kul att följa 🙂
  Och jag tror att ni får fint väder på Mallis 🙂 måste tänka positivt
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..