ANNONS

MATPLATSEN flyttar från Femme

/

Blått och vitt i vardagsrummet i vår! Nya blå ljuslyktor (TineK), favorit-doftljuset (köpt i London) och blandade kuddar, bla Lexington och Gant. (alla klara ljuslyktor blir så mkt finare med värmeljus i genomskinlig kopp, tips!)

God morgon mallis-vecka!

Hur mår ni kära bloggisar?

Jag försöker hoppa på resväskan i hopp om att lyckas stänga den, det går så där..

Åker mot Arlanda (för en hotellnatt innan tidiga flyget i morgon bitti) ikväll. Det ska finnas wifi på hotellet i Palma, men man vet ju aldrig hur bra det funkar. Men förhoppningsvis kommer jag kunna blogga som vanligt på Mallorca och isåfall får ni följa med på alla roligheter vi och 4 Good hittar på resten av veckan.

Men lika bra att förvarna er redan nu, att fr.o.m 1 maj så kommer MATPLATSEN flytta ut från Femme och ni hittar mig då på www.matplatsen.net

Jag hoppas ni följer med mig dit!!!!!!?

Lite nervös att jag blir ensam där, men jag hoppas ni hänger på. Tror det kommer bli jättebra det här!

(bokmärk gärna sidan redan nu, jag skriver självklart ett ordentligt flytt-kort och ”hejdå” här när jag flyttar men det och bloggen stängs ner efter några dar, så lika bra att lägga det på minnet/bokmärkslistan så ni hittar mig sen!)

Stor KRAM

84
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00