MATPLATSEN flyttar från Femme

Blått och vitt i vardagsrummet i vår! Nya blå ljuslyktor (TineK), favorit-doftljuset (köpt i London) och blandade kuddar, bla Lexington och Gant. (alla klara ljuslyktor blir så mkt finare med värmeljus i genomskinlig kopp, tips!)

God morgon mallis-vecka!

Hur mår ni kära bloggisar?

Jag försöker hoppa på resväskan i hopp om att lyckas stänga den, det går så där..

Åker mot Arlanda (för en hotellnatt innan tidiga flyget i morgon bitti) ikväll. Det ska finnas wifi på hotellet i Palma, men man vet ju aldrig hur bra det funkar. Men förhoppningsvis kommer jag kunna blogga som vanligt på Mallorca och isåfall får ni följa med på alla roligheter vi och 4 Good hittar på resten av veckan.

Men lika bra att förvarna er redan nu, att fr.o.m 1 maj så kommer MATPLATSEN flytta ut från Femme och ni hittar mig då på www.matplatsen.net

Jag hoppas ni följer med mig dit!!!!!!?

Lite nervös att jag blir ensam där, men jag hoppas ni hänger på. Tror det kommer bli jättebra det här!

(bokmärk gärna sidan redan nu, jag skriver självklart ett ordentligt flytt-kort och ”hejdå” här när jag flyttar men det och bloggen stängs ner efter några dar, så lika bra att lägga det på minnet/bokmärkslistan så ni hittar mig sen!)

Stor KRAM

 

 1. Åh Victoria vad roligt för dig!! Superspännande med nytt, eget.. Iiih vad kul! Klart jag hänger med 🙂
  Kram

 2. B-M skriver:

  Jag följer med såklart!! 🙂 Kram & lycka till på nya siten!

 3. Spännande! ska hålla utkik efter dig där! 😉

 4. Helena skriver:

  Hoppas du inte kommer skriva i centrerad text på nya sidan då många inte kan läsa det
  Från sina mobiler. Dom stora bloggarna i landet gör inte det!

 5. ullie skriver:

  jo men det är klart att vi hälsar på dej där me 🙂 <3

  Lycka till med det nya och ha en underbar resa till mallis kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..