Hej från Hotel Feliz

Här kommer en liten hälsning från hotellet vi bor på!

Låter nog bilderna tala för sig själva..

Vi har haft en helt fantastisk dag! Solen har stråååålat och det var ju typ bara i dag den skulle göra det så vi har njuuuutit! Lunch ute i solen, rosé på takterassen och i så himla trevligt sällskap av lilla Röhnisch-gänget Therése, Helen och Eva. Nu svidar vi om till kvällsstassen och ska i väg och äta middag på någon restaurang, sällskapet väntar nere i lobbyn så jag ska kila ner, men var ju bara tvungen att visa lite bilder från typ världens charmigaste lilla hotell vi bor på!!! (Hotel Feliz) Therese och jag har fått en svit (!) med egen takterass och den är så mysig och snyggt inredd så man blir alldeles stum.

Nu ska jag kila ut i den ljuma kvällen. Solen värmer fortfarande och det är svajande långklänning och sandaler på. Åh vad jag ääääälskar detta, som balsam för själen!

Hör av mig senare, ha en fin tisdagkväll så länge!

KRAM

 

 1. Hej!

  Googlade detta fina hotel och hittade om på din sida. Vilka fina bilder och hotellet är verkligen jätte fint. Får man fråga hur långt ifrån själva citykärnan I Palma, går man, åker buss eller taxi. Hur är omgivningen runt hotellet?

 2. Hannah skriver:

  Räknar med att ni får bästa servicen av bästa Samuel som jobbar där. 🙂 Hälsa från mig och be om å få smaka hans mojito. Enjoy! 😀

 3. Låter och ser fantastiskt härligt ut!!
  Ha det gott!

 4. Anna skriver:

  Åh längtar tillbaka. Åkte därifrån i söndags och hade några underbara dagar. Vi bodde på ett fint hotell lite längre ner på gatan mot PortoPi.
  Älskade staden och kommer åka dit igen. Mysigt, trevligt folk överallt, god mat och bra shopping. Billigt dessutom 🙂
  Hoppas ni slipper regnet, det gjorde vi 🙂

 5. Jennie skriver:

  Så underbart! Åker till Alcudia om sex veckor och längtar sååå.
  En ”allvarlig” fråga. Du reser ju rätt mycket, det gör jag med, men har ALLTID problem med reskläder, alltså dt man åker i. Vad brukar du ha på dig, kläder och skor? Tycker det är onödigt med kläder och skor som sedan bara ligger i vägen under semestern så tar man på sig dem när man åker hem igen. Så vill man såklart vara bekväm på plan, buss mm men ändå se lite fräsch ut… Mitt i-landsproblem 😉
  Hoppas att du får sköna dagar!
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..