ANNONS

Hej från Hotel Feliz

/

Här kommer en liten hälsning från hotellet vi bor på!

Låter nog bilderna tala för sig själva..

Vi har haft en helt fantastisk dag! Solen har stråååålat och det var ju typ bara i dag den skulle göra det så vi har njuuuutit! Lunch ute i solen, rosé på takterassen och i så himla trevligt sällskap av lilla Röhnisch-gänget Therése, Helen och Eva. Nu svidar vi om till kvällsstassen och ska i väg och äta middag på någon restaurang, sällskapet väntar nere i lobbyn så jag ska kila ner, men var ju bara tvungen att visa lite bilder från typ världens charmigaste lilla hotell vi bor på!!! (Hotel Feliz) Therese och jag har fått en svit (!) med egen takterass och den är så mysig och snyggt inredd så man blir alldeles stum.

Nu ska jag kila ut i den ljuma kvällen. Solen värmer fortfarande och det är svajande långklänning och sandaler på. Åh vad jag ääääälskar detta, som balsam för själen!

Hör av mig senare, ha en fin tisdagkväll så länge!

KRAM

26
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00