ANNONS

Bunkers

/

Goddagens!!

Vi hade en sån trevlig kväll i går och åt på en liten myyyysig restaurang som heter Bunkers. Vi satt först som fågelholkar och förstod inte ett ord av meny (allt på spanska) och försökte gissa oss till rätterna. Haha. Tillslut halade de upp en engelsk meny tack o lov. (Tur det för hälften hade vi ju gissat fel.. Mina spanskakunskaper sträcker sig till con gas – sin gas, och vet inte ens vilket av dessa som betyder utan eller med kolsyra)

Mycket gott och mycket trevligt, tips tips!

I dag har vi suttit ute med varsin dator vid poolen och jobbat och inte haft det tokigt alls. Sooooligt fortfarande, yay!! Och för en stund sen anlände kära Åse till sällskapet så nu kan det inte bli bättre. Lite lunch i hamnen på det här nu och sedan ska här godiebags förberedas inför tjejernas ankomst i morgon (4good/solskensresan).

Kram på er!

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00