The Dress med stort D

En glad Victoria i ett småregnigt Palma på väg mot god mat

Jahapp..

Brrrr sicket ruskväder här på Mallis. Slut på glassandet i solen tydligen 🙂 Trevligt ändå såklart. I går var vi ute och åt på Emilio Ingrossos restaurang och det ska få ett eget inlägg senare för maten var helt fantastisk! Men jag fick så många frågor om klänningen jag hade på mig (och visade på Instagram i går) så jag tänkte bara tipsa om den till att börja med. Passande nog var det en Pernilla Wahlgren-klänning jag hade på mig (hihihi) och den är bara heeelt amazing! Mörkblå med en massa lager och tungt fall som svassar så härligt kring benen när man går. Spets nertill, hög slits och fin detalj i ryggen med gulddragkedja. Min kommer från provrummet och ni hittar den HÄR. Såååå himla nöjd med min.

Kram!

  1. Anette skriver:

    Jättesnygg klänníng men ännu snyggare med ett par andra skor.

  2. anna skriver:

    ursnygg klänning , passar dig. men skorna till??

  3. Anna skriver:

    Jättefin klänning!

  4. Riktigt snygg klänning! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..