Godmorgon med yoga & en riktigt happy friday!

Inte så tokig start på dagen 😉

Freeeeedag!!

(fast här flyter ju dagarna i hop lite får jag lov att säga, vet inte riktigt vilken dag det är eller vad klockan är.. )

Här startade dagen med en PW upp för berget och sedan skön yoga med Malin Berghagen uppe vid ruinerna med usikt över ett nyvaket Palma. Yoga is the shit! Helt fantastiskt skönt för kroppen, har aldrig testat förut! Måste börja på yoga! (Nån örebroare som vet om det finns någon bra yoga i Örebro??)

Sen var vi ju mer än väl värda en riktigt härlig frukost och eftersom det är fredag (jag skriver ju för Röhnisch på Happy Friday-bloggen på fredagar) så är Röhnisch och jag med och sätter guldkant på den här morgonen med små söta lyxiga dippers. (En chokladpralin i flera lager som man antingen äter som den är eller doppar i kaffet… mmmm!)

Solen envisas ju med att vara någon annanstans än här så det blir jobb framför datorn under en filt en stund, sen tänkte jag ge mig ut och leta upp Disney-store och köpa presenter hem till barnen som jag saknar sååååå nu!

Happy friday på er!

 1. Yogan på Njoy är kanon med instruktörer som kan sin sak och lever som de lär. Inte bra på Friskis bara amatörer som ledare tycker jag.
  Kram

 2. Jenny skriver:

  Friskis har nån yogavariant, men det ska öppna ( eller om det redan har öppnat ) ett yogacenter i Örebro. Tror det skulle ligga på Nygatan, vid Nerikes dansinstitut.

 3. Vbh1 skriver:

  Ser jättehärligt ut. Yoga är verkligen superbra träning, tycker absolut att du ska testa. Jag går på poweryoga och trivs bra med det. Happy friday 🙂
  Kram

 4. Maria skriver:

  Kundaliniyoga hos Christina Hillberg på Öster!! Rekommenderas varmt! Prova 🙂 otroligt avslappnande och fysiskt jobbigt på samma gång . Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..