ANNONS

Godmorgon med yoga & en riktigt happy friday!

/

Inte så tokig start på dagen 😉

Freeeeedag!!

(fast här flyter ju dagarna i hop lite får jag lov att säga, vet inte riktigt vilken dag det är eller vad klockan är.. )

Här startade dagen med en PW upp för berget och sedan skön yoga med Malin Berghagen uppe vid ruinerna med usikt över ett nyvaket Palma. Yoga is the shit! Helt fantastiskt skönt för kroppen, har aldrig testat förut! Måste börja på yoga! (Nån örebroare som vet om det finns någon bra yoga i Örebro??)

Sen var vi ju mer än väl värda en riktigt härlig frukost och eftersom det är fredag (jag skriver ju för Röhnisch på Happy Friday-bloggen på fredagar) så är Röhnisch och jag med och sätter guldkant på den här morgonen med små söta lyxiga dippers. (En chokladpralin i flera lager som man antingen äter som den är eller doppar i kaffet… mmmm!)

Solen envisas ju med att vara någon annanstans än här så det blir jobb framför datorn under en filt en stund, sen tänkte jag ge mig ut och leta upp Disney-store och köpa presenter hem till barnen som jag saknar sååååå nu!

Happy friday på er!

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00