Det finns inget dåligt väder… Har ni några önskemål??

Dripp dropp…

Sitter ni oxå inregnade? (insnöade – inregnade, det måste väl vara ett ord?) Saknar att höra i från er!

Här roar vi oss bäst det går när vi har tid över. I dag rymde vi undan regnet till ett köpcentrum nära i krokarna och frossade i Zara, Mango, etc. och kom hem med kassar till höger och vänster. (Inte så smart när väskan redan vägde liite för mycket när vi reste?! Jaja, allt löser sig..)

Uppkopplingen är sisådär men jag hoppas jag hinner återkomma lite senare i kväll med bilder och maaat i mängder. För äta, det roar vi oss verkligen med 🙂 Nu ska Åse och jag pyssla vidare med nya sidan ( ni har väl inte missat att MATPLATSEN flyttar till egen sida 1 maj!?? Här kommer ni hitta mig i framtiden: www.matplatsen.net ) Kommer blir grymt bra tror jag!! Är det några önskemål ang nya sidan ni har redan nu??? Hojta gärna till i såfall! (Och få menar jag funktions/layout mässigt. Gillar ni inte det jag skriver får ni väl läsa nån annanstans för det tänker jag inte ändra på 🙂 Med 40 000 följare finns det lika många viljor, jag kan omöjligt anpassa mig efter det utan skriver om det som inspirerar mig för stunden – och förhoppningsvis er med 🙂 Men som sagt, gärna tips på funktioner och layout etc! !

KRAM!

 1. Älskar din blogg så fortsätt precis som nu – men gärna ÄNNU mera dagens/mode/styling/inredning… 🙂

 2. Hej!
  Jag har varit ute och krattat bort vintern och gammalt gräs. Fram med sommaren nu 🙂
  Det har regnat en kort sväng men då var jag klar.
  Vad spännande det kommer bli att följa dig vidare. Jag tror det kommer att gå galant.
  Gillar din blogg då den är varierad och välskriven.
  Ha en trevlig helg! 🙂

 3. Här i Umeå mest soligt idag, lite hagel bara. Spännande att se d 1:a maj! Och sååå synd för er med vädret!!! / Anette

 4. I Stockholm har det varit soligt och fint idag! Hoppas ni får lite sol där borta också. Skall bli spännande att se din nya blogg. Tycker om att bloggen är varierad, dock skulle jag vilja se ännu mera mat 🙂 😉

 5. Här följt din blogg länge. Fick mycket inspiration till mat och bak tidigare men jag tycker det har minskat med sådan inspiration. Tyvärr är alla tips om shopping på tok för höga priser för mig så tyvärr tror jag inte i nuläget att jag inte följer med till nya sidan. Men jag önskar dig all lycka till och tack för alla bra recept jag fått under åren!

 6. Här i Stockholm har vi haft riktigt skönt och soligt väder idag. Det ska bli spännande att se nya sidan sen!

 7. Ånej, här har vi varit ute i det härliga vädret!! Nu är våren verkligen på gång 🙂

  Jag är nyfiken på vilka det är ni reser med (4good?) och mer om din roll/uppgift 🙂

  Kram på dig och hoppas att ni hinner få se lite sooool!

 8. Göteborg har bjudit på strålande sol och premiär på Liseberg. Så där har vi tillbringat 6 timmar idag men glada barn och trötta fötter 🙂

 9. Här har det varit sol hela dagen. Underbart! Hoppas ni hinner få lite sol innan hemresan.

  Kram jessica/Kungsbacka

 10. Hej!

  Vill bara tipsa om att tänka på att ha goda kontraster och ett tydligt typsnitt, tex Arial eller Verdana. Det gör det lättare för alla att läsa både man har bra eller nedsatt syn 🙂 Åse’s blogg är bra men texten är lite för ljus. Bara ett tips som jag ville skicka med 🙂

  Trevlig resa hem!

 11. Tycker verkligen jättemycket om din blogg och har följt den dagligen under ett par års tid nu. Tyvärr tycker jag dock att den har förändrats mer till fokus på kläder och shopping. Det är ju självklart du som avgör vad du ska skriva om men jag ville ändå ge min synpunkt….

 12. Tycker femme är svår (usel faktiskt) att läsa på mobilen. Hoppas det år något du tar med dig i arbetet med nya sidan . När jag står i köket är mobilen snabbast att kolla recept med jmf att starta datorn.

 13. Håller med med ”Linn 22:23”. Åse’s teckensnitt är tyvärr lite för ljus.Ta en som läser lite lättare. Annars tycker jag att Åse’s site är superb.
  Lycka till med nya siten/layouten!
  Klart jag kommer flytta med!
  Kram/Louise

 14. Godmorgon, jag gillar verkligen din blogg. Tycker om blandningen av mat och mode mm. Och framförallt din glädje till livet 🙂 Det var en period det var lite tunt med recept men det har blivit mycket bättre sedan du fick möjlighet att jobba med bloggen på ”riktigt”. En sak som var bättre på bloggfamiljen var att när jag söker på tex en månad så kom inläggen upp efter varandra. Nu kan man bara klicka upp ett inlägg i taget, men det kanske är något tekniskt som ska vara som inte jag förstår 😉
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..