ANNONS

Det finns inget dåligt väder… Har ni några önskemål??

/

Dripp dropp…

Sitter ni oxå inregnade? (insnöade – inregnade, det måste väl vara ett ord?) Saknar att höra i från er!

Här roar vi oss bäst det går när vi har tid över. I dag rymde vi undan regnet till ett köpcentrum nära i krokarna och frossade i Zara, Mango, etc. och kom hem med kassar till höger och vänster. (Inte så smart när väskan redan vägde liite för mycket när vi reste?! Jaja, allt löser sig..)

Uppkopplingen är sisådär men jag hoppas jag hinner återkomma lite senare i kväll med bilder och maaat i mängder. För äta, det roar vi oss verkligen med 🙂 Nu ska Åse och jag pyssla vidare med nya sidan ( ni har väl inte missat att MATPLATSEN flyttar till egen sida 1 maj!?? Här kommer ni hitta mig i framtiden: www.matplatsen.net ) Kommer blir grymt bra tror jag!! Är det några önskemål ang nya sidan ni har redan nu??? Hojta gärna till i såfall! (Och få menar jag funktions/layout mässigt. Gillar ni inte det jag skriver får ni väl läsa nån annanstans för det tänker jag inte ändra på 🙂 Med 40 000 följare finns det lika många viljor, jag kan omöjligt anpassa mig efter det utan skriver om det som inspirerar mig för stunden – och förhoppningsvis er med 🙂 Men som sagt, gärna tips på funktioner och layout etc! !

KRAM!

19
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00