ANNONS

Det finns inget dåligt väder…. Och har ni några önskemål om nya sidan?

/

Dripp dropp…

Sitter ni oxå inregnade? (insnöade – inregnade, det måste väl vara ett ord?) Saknar att höra i från er!

Här roar vi oss bäst det går när vi har tid över. I dag rymde vi undan regnet till ett köpcentrum nära i krokarna och frossade i Zara, Mango, etc. och kom hem med kassar till höger och vänster. (Inte så smart när väskan redan vägde liite för mycket när vi reste?! Jaja, allt löser sig..)

Uppkopplingen är sisådär men jag hoppas jag hinner återkomma lite senare i kväll med bilder och maaat i mängder. För äta, det roar vi oss verkligen med 🙂 Nu ska Åse och jag pyssla vidare med nya sidan ( ni har väl inte missat att MATPLATSEN flyttar till egen sida 1 maj!?? Här kommer ni hitta mig i framtiden: www.matplatsen.net ) Kommer blir grymt bra tror jag!! Är det några önskemål ang nya sidan ni har redan nu??? Hojta gärna till i såfall!!

KRAM!

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00