ANNONS

Sista kvällen och hummerravioli, mmmmmm!

/

Ny kofta/Mango värmde skönt sista kvällen. Jeans Please/Smultrongården, väska/Mulberry.

Godmorgon

Sista morgonen, åker hem till värmen nu 😉 hehe.

I går åt vi en hysteriskt läbbig lunch, på ett läbbigt ställe där det inte ens fanns en fungerande toalett. Usch så besviken man blir när man slösar tid & pengar på något sådant.. Men däremot åt vi en helt fantastisk middag på en riktig fin-restaurang i en lyxig hamn en taxiresa bort (Flaningan). Jag valde hummerravioli och det var såååååå gott. Så gott så detta måste man ju bara försöka efterapa. Någon som sitter inne på ett gott recept?

Avrundade med en äppelkaka som de tydligen var kända för. Gott!

Äta ute är ju lyxigt och härligt på alla sätt och vis men nu längtar jag hem till mitt kök, handla mat i mataffärer och röra i grytorna. Och min familj <3

Kram!

(glöm inte bokmärka nya adressen. www.matplatsen.net )

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00