Gottis i taxfreekatalogen

Godkväll!

Äntligen lyckades vi lägga vantarna på taxfreekatalogen nu när kidsen sover. Någon såg ju att Lollo & Bernie var på bild där i och sen släppte han den inte ur sitt grepp.. Envisades dessutom att ha solglasögon på sig när han la sig för natten, något semesterladdad?? 🙂

Vi såg Sune i Grekland tidigare i kväll (den är ju inspelad på hotellet vi ska till!). Sådääär tyckte vi vuxna, bra tyckte Olivia. Och hur mycket Sebbe tjöt när Lollo & Bernie dök upp i rutan behöver jag väl inte säga… ?!

Jag är grymt semesterladdad jag med, har kryssat på var och varannan sida i katalogen (huuur gott lät det inte med lakritspipor seasalt t.ex??) och börjat fila på en packlista. Lyckades packa för mycket till Mallis (bara 0,5 kilo men ändå) så hur det ska gå med barnens grejer i packningen dessutom vetetusan. Iof tror jag man får ta 30 kg (istället för 20) om man reser med Sunwing? Och kanske får rent av barnen ha med egen resväska? *måste kollas upp*

Gjorde en suuuuupergod chokladsås till glass i kväll men den får jag återkomma med. Ögonen går i kors här. Ska försöka hålla mig vaken Elementary ut men vi får vä se hur det går 😉

Kram och sov så gott!

 1. Nina skriver:

  Lustigt! Sist var vi på Ocean Beach club Kreta efter att ni varit på sunwing och i september ska vi till sunwing kallitea och bo i lägenhet med egen pool. Vi har tydligen samma semestersmak! Kul att få läsa vad du tycker om hotellet!

 2. Pippi skriver:

  Victoria!
  Du behöver inte släpa resväskor. Ni checkar in i Sverige och sedan finns era väskor på hotellet. Likadant då ni reser hem = in-checkning på hotellet och hämtning av väskorna i Sverige 🙂
  Ni har valt ett bra hotell, men det finns inte mycket att göra i ”byn” men om ni tar en taxi (billigt) till Rhodos stad så missa inte Gamla staden, där finns många små ”goda” restauranger. Ha en trevlig resa!

  1. Oj. Menar du att man inte behöver hämta ut väskorna på rullbandet och ta med till transferbussen?? låter galet bekvämt, aldrig varit med om!!

   kram

 3. Malena skriver:

  Hej hej! Alla barn över två får ha en egen resväska med sig, samma vikt som för vuxen. Så packa på 🙂

 4. Alltid lika roligt att bläddra igenom kataloger, speciellt de med bra erbjudande =)
  Och ohh vad sugen jag blev på ostbricka. Får se om jag hittar några goda ostar här i Kapstaden.

  Tack för en grym blogg. !!!

 5. Härligt ju med Rhodos … Jag reser den 9 juni. Blir min 17 gång på ön*L*
  Har bott på Sungarden förr, ligger precis vid Sunwing.
  Denna gång ska jag bo hemma hos vänner 1 vecka. Tänk om du vore där samtidigt då skulle jag kommit o sagt Hej….Visst träffades vi på bloggträffen i Malmö? Jag hade min dotter Linnea 18 år med

  Idag blir det mousakka, grekisk sallad o fetaost här hemma. Gissa om jag längtar till Rhodos. Stor kram Catarina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..