Gottis i taxfreekatalogen

Godkväll!

Äntligen lyckades vi lägga vantarna på taxfreekatalogen nu när kidsen sover. Någon såg ju att Lollo & Bernie var på bild där i och sen släppte han den inte ur sitt grepp.. Envisades dessutom att ha solglasögon på sig när han la sig för natten, något semesterladdad?? 🙂

Vi såg Sune i Grekland tidigare i kväll (den är ju inspelad på hotellet vi ska till!). Sådääär tyckte vi vuxna, bra tyckte Olivia. Och hur mycket Sebbe tjöt när Lollo & Bernie dök upp i rutan behöver jag väl inte säga… ?!

Jag är grymt semesterladdad jag med, har kryssat på var och varannan sida i katalogen (huuur gott lät det inte med lakritspipor seasalt t.ex??) och börjat fila på en packlista. Lyckades packa för mycket till Mallis (bara 0,5 kilo men ändå) så hur det ska gå med barnens grejer i packningen dessutom vetetusan. Iof tror jag man får ta 30 kg (istället för 20) om man reser med Sunwing? Och kanske får rent av barnen ha med egen resväska? *måste kollas upp*

Gjorde en suuuuupergod chokladsås till glass i kväll men den får jag återkomma med. Ögonen går i kors här. Ska försöka hålla mig vaken Elementary ut men vi får vä se hur det går 😉

Kram och sov så gott!

 1. Alla resenärer över 2 år får ha med sig 30 kg var på Sunwingresor så ni lär klara er;-) Vi ska faktiskt till samma ställe men några veckor senare. Efter vår förra resa, USA reguljärt i februari med en 5-åring och en 1- åring, där vi fick packa om väskorna på flygplatsen för att fördela och minska vikten, kändes det bra att veta inför denna resa. Snowboardfordralet som sulkyn låg i fick istället för resväskorna en massa extra kilon, men det gick tydligen bra;-)

  Kram, Catharina

 2. Hej Victoria,
  Hoppas ni kommer att få det underbart på Sunwing. Jag har arbetat för Ving de senaste åren men har nu sadlat om till flygvärdinna. Reser du med Ving och Thomas Cook Airlines till Sunwing får ni ha 25kg incheckat bagage/person + 5 kg handbagage/person 🙂 Ha det super och tack för en trevlig blogg!

 3. Men barnen måste väl få ha egna väskor? :-O Iaf de som betalar för sin plats.
  När vi rest reguljärt till Thailand har man även fått ha en mindre resväska (10kg ??) till barn under 2år.

 4. Hej Victoria!
  Tack för en kanonblogg där tonen alltid är göad och trevlig!

  Jag har en fråga där du kanske har några bra tips:
  Vi ska fira Valborg med ett par andra familjer och ska hjälpas åt med maten. Vår uppgift är att fixa efterrätt och jag har idetorka. Har du några bra tips?
  Både till barnen och till de vuxna.
  supertacksam för svar!

  Kram

  1. Nutellasemifreddo om du skyndar dig!! Den måste stå i frysen ett tag.. 😉 Annars en browniefudgecheesecake eller marängswiss med hemlagad chokladsås, mmmmmm! Eller banoffepie! (men tänk på att kolasåsen ska koka i 3 h)

   kram

 5. Gillar ni ligga på stranden så var tidigt där för den är liten och blir trång som en ”sardinburk” snabbt.

 6. Hej fina Victoria ! Låter underbart med en resa till Rhodos ! Vad har du mer beställt i taxfree-katalogen ? Kram

  1. Än så länge bara kryssar jag en massa 🙂 men lite godis, något till barnen, miniparfymer och påfyllning i barskåpet har jag span på! Brukar beställa Rosemeundelinnen men de fanns bara i M och L nu 🙁

   kram

 7. Härligt ju med Rhodos … Jag reser den 9 juni. Blir min 17 gång på ön*L*
  Har bott på Sungarden förr, ligger precis vid Sunwing.
  Denna gång ska jag bo hemma hos vänner 1 vecka. Tänk om du vore där samtidigt då skulle jag kommit o sagt Hej….Visst träffades vi på bloggträffen i Malmö? Jag hade min dotter Linnea 18 år med

  Idag blir det mousakka, grekisk sallad o fetaost här hemma. Gissa om jag längtar till Rhodos. Stor kram Catarina

 8. Alltid lika roligt att bläddra igenom kataloger, speciellt de med bra erbjudande =)
  Och ohh vad sugen jag blev på ostbricka. Får se om jag hittar några goda ostar här i Kapstaden.

  Tack för en grym blogg. !!!

 9. Hej hej! Alla barn över två får ha en egen resväska med sig, samma vikt som för vuxen. Så packa på 🙂

 10. Victoria!
  Du behöver inte släpa resväskor. Ni checkar in i Sverige och sedan finns era väskor på hotellet. Likadant då ni reser hem = in-checkning på hotellet och hämtning av väskorna i Sverige 🙂
  Ni har valt ett bra hotell, men det finns inte mycket att göra i ”byn” men om ni tar en taxi (billigt) till Rhodos stad så missa inte Gamla staden, där finns många små ”goda” restauranger. Ha en trevlig resa!

 11. Lustigt! Sist var vi på Ocean Beach club Kreta efter att ni varit på sunwing och i september ska vi till sunwing kallitea och bo i lägenhet med egen pool. Vi har tydligen samma semestersmak! Kul att få läsa vad du tycker om hotellet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..