ANNONS

Gottis i taxfreekatalogen

/

Godkväll!

Äntligen lyckades vi lägga vantarna på taxfreekatalogen nu när kidsen sover. Någon såg ju att Lollo & Bernie var på bild där i och sen släppte han den inte ur sitt grepp.. Envisades dessutom att ha solglasögon på sig när han la sig för natten, något semesterladdad?? 🙂

Vi såg Sune i Grekland tidigare i kväll (den är ju inspelad på hotellet vi ska till!). Sådääär tyckte vi vuxna, bra tyckte Olivia. Och hur mycket Sebbe tjöt när Lollo & Bernie dök upp i rutan behöver jag väl inte säga… ?!

Jag är grymt semesterladdad jag med, har kryssat på var och varannan sida i katalogen (huuur gott lät det inte med lakritspipor seasalt t.ex??) och börjat fila på en packlista. Lyckades packa för mycket till Mallis (bara 0,5 kilo men ändå) så hur det ska gå med barnens grejer i packningen dessutom vetetusan. Iof tror jag man får ta 30 kg (istället för 20) om man reser med Sunwing? Och kanske får rent av barnen ha med egen resväska? *måste kollas upp*

Gjorde en suuuuupergod chokladsås till glass i kväll men den får jag återkomma med. Ögonen går i kors här. Ska försöka hålla mig vaken Elementary ut men vi får vä se hur det går 😉

Kram och sov så gott!

26
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00