ANNONS

Vintern rasat ut…

/

Happy Valborg!

Hur mår ni? Jag vaknade trött som en gnuuu efter natt med vakna barn i omgångar och dessutom drömde jag en hemsk mardröm på morgonkvisten om att jag tappade en massa tänder, det värsta jag vet!! (Det betyder något va? Nån som kan drömtydning? Är jag stressad? Jag är stressad!) Tänkte försöka ta en halvdag och hämta barnen tidigare och pälsa på oss och fira in sköna maj med en brasa någonstans. Är det inte alltid svinkallt just på Valborg numera?

God frukost i magen, nu ska jag väl piggna till lite. En ny Nespressobeställning måste läggas (livsviktigt), bokföring och fakturering fixas men sen ska jag laga något gott.

Hej sålänge!

26
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00