Vintern rasat ut…

Happy Valborg!

Hur mår ni? Jag vaknade trött som en gnuuu efter natt med vakna barn i omgångar och dessutom drömde jag en hemsk mardröm på morgonkvisten om att jag tappade en massa tänder, det värsta jag vet!! (Det betyder något va? Nån som kan drömtydning? Är jag stressad? Jag är stressad!) Tänkte försöka ta en halvdag och hämta barnen tidigare och pälsa på oss och fira in sköna maj med en brasa någonstans. Är det inte alltid svinkallt just på Valborg numera?

God frukost i magen, nu ska jag väl piggna till lite. En ny Nespressobeställning måste läggas (livsviktigt), bokföring och fakturering fixas men sen ska jag laga något gott.

Hej sålänge!

 1. Hej, Hade precis en sådan dröm igår natt. Usch det var hemskt! Alla tänder krossades och sedan föll de ur min mun. Undra vad det betyder?! Hemskt var det i alla fall 🙂
  //Madde

 2. Jag har drömt samma sak i olika perioder. Känner en drömtydare vilket jag frågade om: det betyder att det är någon som inte tycker om dig! ( synd… kan ju inte va alla till lags tänkte jag). Härligt med resa snart! Vi kom hem igår:) från fuerteventura har haft sol30 grader inte ett moln på himlen:);) ! Hade tur för dom två sista dagarna har det varit molnigt o ganska blåsigt….tack för en trevlig blogg!
  Kram

  1. Välkomna hem!! Underbart med sol och värme. Själv kom jag ju just hem från mallis där det var riktigt uselt väder med regn varenda dag.

   Haha ja det var ju trist drömtydning, men konstigt att man själv drömmer det om det är nån annan där ute som inte tycker om en. telepati?

   kram

 3. Godmorgon! Här är vi lika trötta. Lillan kräktes i vår säng inatt kl.3 av slemhosta.. Precis när jag hade lagt över henne hos oss 🙁 Så sömnen blev lite sisådär efter det.. Nu försöker jag jobba hemifrån med loppan liggandes brevid mig i soffan, lika trött som jag antar jag men inte ska hon sova för det 😉

  Ha en härlig valborg, vår blir nog lugn och tidig sänggång zzzzz…

 4. Förra året var det ju tropiskt väder på Valborg nästan, galet varmt i parken i Lund kommer jag ihåg! Är dock i Australien detta året. Kallt i Sverige idag?

  1. Svinkallt här och ska regna. I Örebro förra året blåste det halv storm och var lika kallt då.. När man var mindre däremot var det ju alltid sommarväder??

   kram

  1. Man väljer nog inte att vara stressa frivilligt, inte jag i alla fall. Även om det finns mycket roligt i livet så är det mycket som ska klaffa, fixas, hinnas, tas om hand om, ordnas och dygnet har bara 24 h. I alla fall mitt 🙂 Och man kan ju inte bara välja att strunta i allt annat och roa sig med det som är kul och avslappnande även om man skulle vilja i bland.

   kram

 5. Åh, jag har också drömt att jag tappar alla tänder eller att de helt enkelt går sönder. Sååå himla obehagligt!!

  Det finns säkert lika många tolkningar som det finns drömtydare men jag har fått veta att det kan handla om maktlöshet och rädsla för hur man ska hinna med allt runtomkring. Att man inte känner att man har inflytande över sitt eget liv och inte vet om man ska klara alla utmaningar som man ställs inför. Kanske att du har för många bollar i luften just nu :). Sköt om dig och ta det lugnt!

  Ha en finfin Valborg! Kram Malin

  1. Det kan absolut stämma, många bollar i luften just nu och stressad över bloggflytt och allt som ska hinnas med. Hoppas det lugnar ner sig lite snart 🙂

   kram och ha en riktigt fin Valborg du med!!!

 6. Härligt med lite ledighet mitt i veckan. Jag sitter hemma och jobbar lite på förmiddagen sen tar jag ledigt när lillkillen kommer från skolan. Tror vi skall baka lite. Idag blir det restaurang besök sen går vi nog in till stan och kolla valborgsmässobålen. Har precis testat Depend gelelack, återkommer om vad jag tyckte om detta. Om det funkar så skall man inte behöva måla naglarna på 2-3 veckor, inte helt fel eller hur?
  Ha en skön valborg, kram kram

 7. En fråga: Får Sebbe vara med i barnklubben fast han inte är tre? Ska iväg i februari och har en tjej med som fyller tre i maj men vet inte om man kan anmäla henne till barnklubben.

 8. Betyder tyvärr och läskigt nog att någon i ens närhet/bekantskap kommer att gå bort. Ingen rolig dröm att drömma och jag hoppas det inte stämmer för dig. Ta hand om dig och de dina!

  1. Verkar vara väldigt olika tolkningar, men nästan alla jag googlat fram (och fått tips om här) betyder att man är stressad och överväldigad av en situation. Jag väljer att hellre tro på det 🙂

   kram och tack detsamma!

 9. Detta hittade jag ” Tappa tänder:
  Drömmar om att tappa tänder är vanliga. Om du drömmer om detta kan det symbolisera maktlöshet och osäkerhet. Att du känner dig oförmögen att smälta och handskas med situationen just nu. Också att du kanske upplever dig som oförmögen att göra dig hörd eller att du känner att du förlorar din personliga kraft.”

  Kanske kan stämma?

  Önskar er alla en underbar Valborg!!
  🙂

 10. Åh tanddrömmar drömmer jag ofta, särskilt att tänderna är lösa och att jag kan vicka på dom och dom ramlar ur, sååå otäckt! Sen vill man liksom gå o känna på dem hela dagen när man vaknat haha.
  Här i Kumla blåser det iaf storm, dock blir det inget valborgsfirande hursomhelst då jg ska tentaplugga hela kvällen weeei.. Hoppas ni får en fin kväll 🙂 kram

 11. Äsch … Jag tror helt enkelt att du låg på nåt sätt så att du gnisslade med tänderna
  … Händer mig allt som oftast
  Hahaha tror inte på drömtydningar
  Kram

 12. Varifrån beställer du dina nespresso kapslar? Jag har aldrig beställt och vet inte riktigt vart ja ska börja leta.

 13. Drömmar om att tappa tänderna betyder att du är i en situation där du behöver ”bita ifrån” dvs stå för en åsikt, sätta ner foten osv. men inte riktigt förmår just detta. Du ”tappar dem istället”. Ganska logiskt när man tänker efter.

 14. Hej!
  När jag är extremt stressad drömmer jag väldigt ofta att alla mina tänder bara rasar ut ur munnen, det fortsätter i all oändlighet, lite overkligt eftersom man inte har så mycket tänder men oerhört obehaglig mardröm…

 15. Nej, nu kommenterar jag inte fler ggr. Blir mina inlägg redigerade på ngt sätt el varför är alltid minst halva inlägget försvunnet? Känns inte som det är värt ansträngningen när en del inlägg inte ens kommer upp över huvud taget utan bara försvinner i ”cyberrymden”.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..