Vintern rasat ut…

Happy Valborg!

Hur mår ni? Jag vaknade trött som en gnuuu efter natt med vakna barn i omgångar och dessutom drömde jag en hemsk mardröm på morgonkvisten om att jag tappade en massa tänder, det värsta jag vet!! (Det betyder något va? Nån som kan drömtydning? Är jag stressad? Jag är stressad!) Tänkte försöka ta en halvdag och hämta barnen tidigare och pälsa på oss och fira in sköna maj med en brasa någonstans. Är det inte alltid svinkallt just på Valborg numera?

God frukost i magen, nu ska jag väl piggna till lite. En ny Nespressobeställning måste läggas (livsviktigt), bokföring och fakturering fixas men sen ska jag laga något gott.

Hej sålänge!

 1. Linda skriver:

  Nej, nu kommenterar jag inte fler ggr. Blir mina inlägg redigerade på ngt sätt el varför är alltid minst halva inlägget försvunnet? Känns inte som det är värt ansträngningen när en del inlägg inte ens kommer upp över huvud taget utan bara försvinner i ”cyberrymden”.

 2. Linda skriver:

  Hej!
  När jag är extremt stressad drömmer jag väldigt ofta att alla mina tänder bara rasar ut ur munnen, det fortsätter i all oändlighet, lite overkligt eftersom man inte har så mycket tänder men oerhört obehaglig mardröm…

 3. Sara skriver:

  Drömmar om att tappa tänderna betyder att du är i en situation där du behöver ”bita ifrån” dvs stå för en åsikt, sätta ner foten osv. men inte riktigt förmår just detta. Du ”tappar dem istället”. Ganska logiskt när man tänker efter.

 4. Sanna skriver:

  Varifrån beställer du dina nespresso kapslar? Jag har aldrig beställt och vet inte riktigt vart ja ska börja leta.

 5. bitte skriver:

  Äsch … Jag tror helt enkelt att du låg på nåt sätt så att du gnisslade med tänderna
  … Händer mig allt som oftast
  Hahaha tror inte på drömtydningar
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..