Kategorier

 

20130509-084837.jpg

Gårdagens kalasoutfit. Top/ByMaleneBirger, halsband/SNÖofsweden, kjol/Zara, kofta/OddMolly.. Och ett alldeles tokstökigt hem i bakgrunden, så som det oftast ser ut även hos mig! ;-)

 

Det här inlägget kan ni bortse ifrån 🙂

Det saknas en massa kategorier i rullmenyn (tack för att ni påpekar!) och enda sättet att få fram dem igen, för inläggen till kategorierna finns i arkivet, är att posta ett inlägg och märka det med de kategorier som saknas så därför gör jag ett sånt nu och hoppas att kategorilistan blir komplett. (Och ja jag vet, den är galet lång. Ska klura på något sätt att korta ner den, endera dan. Men inte i dag).

uppdaterat: Yeees! Det funkade 🙂 Nu ska alla kategorier synas som vanligt i rullmenyn!

 1. Malin skriver:

  Varför får man inte träff på matplatsen.net på google? Är det för att adressen är så ny? Försöker ofta söka på matplatsen + matnamn (alltid funkat innan) men får bara träff på femme.

  1. Det är nog för att bloggen ligger kvar där fortf, ska be dem stänga ner den!! Sök i sökrutan här sålänge!

   Kram

 2. Annah skriver:

  Härligt att se lite vardagsliv =)

 3. ullie skriver:

  åhh så fin du är !!

  hoppas ni får en jätte mysig kristihimmelsfärd helg kram

 4. Åsa skriver:

  Hej! Läser ofta din blogg i mobilen, och när man då kommer med fingret på en bild när man rullar sidan så blir bilden ljus. Ingen annan blogg jag läser är så, men det är trist när den bild man rullar fram blir jätteblek. Tack för en jättefin blogg. Kram

  1. Jag vet, samma i datorn, vet inte hur man ska få bort det!! Min webdesigner kikar på det för fullt och hittar förhoppningsvis en lösning 🙂

   kram

  1. Vad konstigt detta upplever jag aldrig… Kan det bero på din mobil kanske?

   1. jag har inte heller problemet i min telefon, men i datorn.

    1. Sanna skriver:

     Jag har samma problem i min telefon. Men jag förstår att det är mycket teknik och praktiskt att fixa med nu när du står på egna ben 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..