Kategorier

 

20130509-084837.jpg

Gårdagens kalasoutfit. Top/ByMaleneBirger, halsband/SNÖofsweden, kjol/Zara, kofta/OddMolly.. Och ett alldeles tokstökigt hem i bakgrunden, så som det oftast ser ut även hos mig! ;-)

 

Det här inlägget kan ni bortse ifrån 🙂

Det saknas en massa kategorier i rullmenyn (tack för att ni påpekar!) och enda sättet att få fram dem igen, för inläggen till kategorierna finns i arkivet, är att posta ett inlägg och märka det med de kategorier som saknas så därför gör jag ett sånt nu och hoppas att kategorilistan blir komplett. (Och ja jag vet, den är galet lång. Ska klura på något sätt att korta ner den, endera dan. Men inte i dag).

uppdaterat: Yeees! Det funkade 🙂 Nu ska alla kategorier synas som vanligt i rullmenyn!

 1. Skönt att kategorierna är tillbaka! Jag hann bli lite orolig! Man kanske ska göra som svärmor. Hon säger jämt till mig: ”Nu har jag tagit och skrivit ut alla recept du lagt upp den senaste månaden!” Hon gillar att hålla i recepten!

 2. Vad fin du är! Men stökigt kök i bakgrunden? Är det inte så livet och vardagen är? När har vi ett välstädat och oplockat/orört hem? Jo, precis efter städning! Men är det så vardagen är och speciellt med barn? Jag kan bli så trött på perfekta, orörda hem. Visst det är jättefint, det tycker jag verkligen, MEN är det så vardagen är? Varför vill man visa upp en perfekt fasad hela tiden? Visst, bilderna blir jättefina, men livet är ju inte så. Varför inte bjuda på mer verklighetsbilder istället? Jag menar inte att vara negativ eller bitter på nåt sätt och jag vill inte klanka ner på dig eller andra bloggare som lägger ut sådana bilder. Detta är bara mina tankar och känslor som jag vill delge… Jag gillar verkligen din blogg, men uppskattar mer bilder som denna.
  Så den här bilden var helt perfekt i mina ögon, jättefin!! Det är så det är livet och vardagen!
  Ha en jättebra dag!
  Kram Linda.

  1. Jag förstår precis vad du menar men alla bloggar (tex min) är inte någon uttömmande vardagsblogg som vill visa hela stökiga vardagen och allt kaos, stök, bråk, tjafs etc. Man väljer ju själv vilken inriktning och fokus man vill att en blogg ska ha. Bara för att man bloggar måste man inte visa upp varenda stökigt hörn av sitt liv? Och jag vill i min blogg fokusera på livets goda, guldkanten och feelgood. Och vissa (inte många men alltid några) tror av någon anledning att det är så hela livet ser ut för oss bara för det. och så är det ju självklart INTE (vilket de flesta förstår). Jag har ingen önskan om att alltid visa upp den ”vanliga vardagen” här. Det finns det så många andra bloggar som gör. Vill man bara läsa om sådant får man leta sig vidare. och vi äter falukorv och makaroner flera dar i veckan, precis som de flesta, men det är inget jag brukar visa upp i bloggen, det är inte den slags typen av blogg. Det har inget att göra med att vilja visa upp en perfekt fasad utan är ett val av stuk på bloggen.

   Kram och ha en fin dag!

 3. Hej! Läser ofta din blogg i mobilen, och när man då kommer med fingret på en bild när man rullar sidan så blir bilden ljus. Ingen annan blogg jag läser är så, men det är trist när den bild man rullar fram blir jätteblek. Tack för en jättefin blogg. Kram

  1. Jag vet, samma i datorn, vet inte hur man ska få bort det!! Min webdesigner kikar på det för fullt och hittar förhoppningsvis en lösning 🙂

   kram

    1. Jag har samma problem i min telefon. Men jag förstår att det är mycket teknik och praktiskt att fixa med nu när du står på egna ben 🙂

 4. Varför får man inte träff på matplatsen.net på google? Är det för att adressen är så ny? Försöker ofta söka på matplatsen + matnamn (alltid funkat innan) men får bara träff på femme.

  1. Det är nog för att bloggen ligger kvar där fortf, ska be dem stänga ner den!! Sök i sökrutan här sålänge!

   Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..