ANNONS

Denna klänning blev det!!

/

d1

The one

Det blev den midsommarinspirerade långklänningen med spets från NELLY.

Åh som jag älskar den!!! Den känns som gjord för en sommarfest.

d2

Tack snälla ni för hjälpen att välja!

(den finns HÄR)

Nelly har inte öppnat upp för sin rea ännu men med koden: SUMMERSALE kan ni smyga in HÄR redan nu och fynda rea!!!!!!

Woop woop!

(Ni får ursäkta sov-frillan som fortfarande är kvar men precis när jag stod och borstade tänderna och skulle hoppa in i duschen så försvann vattnet? Visade sig vara en läcka i området för alla stod utan vatten så det blev ju inget med den hårtvätten… På midsommarfesten blir det nog utsläppt och om jag hinner en liten blomsterkrans. Jag har alltid krans på midsommar, kan inte minnas något år jag inte haft det? Underbar tradition som utstrålar svensk sommar! (Men hu vad det kliar efter ett tag, haha))

Nu ser jag fram emot årets fest för tidernas snyggaste 40 åring!

36
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00