Denna klänning blev det!!

d1

 

The one

Det blev den midsommarinspirerade långklänningen med spets från NELLY.

Åh som jag älskar den!!! Den känns som gjord för en sommarfest.

d2

Tack snälla ni för hjälpen att välja!

(den finns HÄR)

Nelly har inte öppnat upp för sin rea ännu men med koden: SUMMERSALE kan ni smyga in HÄR redan nu och fynda rea!!!!!!

 

Woop woop!

(Ni får ursäkta sov-frillan som fortfarande är kvar men precis när jag stod och borstade tänderna och skulle hoppa in i duschen så försvann vattnet? Visade sig vara en läcka i området för alla stod utan vatten så det blev ju inget med den hårtvätten… På midsommarfesten blir det nog utsläppt och om jag hinner en liten blomsterkrans. Jag har alltid krans på midsommar, kan inte minnas något år jag inte haft det? Underbar tradition som utstrålar svensk sommar! (Men hu vad det kliar efter ett tag, haha))

Nu ser jag fram emot årets fest för tidernas snyggaste 40 åring!

 1. Moreva skriver:

  Var glad att du valde denna och inte den andra vita. Klickade hem den men returnerade den direkt. Påminde mest om en lampskärm!

  1. Nä vad trist 🙁 Men vissa saker är ju snyggare live och vissa tvärt om, lite av spänningen med närshopping hihi
   Hoppas du hittar nåt finare istället!

   Kram

 2. Vad fin tapet! Vad är det för märke och namn på den?

 3. Mia skriver:

  Du ser fantastisk ut!

 4. Linda skriver:

  Åh, så fin! Vilken storlek valde du?

 5. Nazima skriver:

  Den klänningen är så underbart fin, det var den jag röstade på och se, du passade göbra i den!
  Nästan lite småsugne på att köpa den själv, men jag är så nojjig när jag har vita kläder på mig att få fläckar, så jag drar mig ofta att klä mig i vitt, även om det är hur snyggt som helst, egentligen!

  Kram

  1. Tack! Asch enklast att få bort fläckar på vitt tycker jag 😉

   Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..