En försmak av sommarlov?

Lediga barn, sovmorgon till 8.30 och nu långfrukost med färska jordgubbar framför Sommarlov på Barnkanalen. En vecka kvar till barnens sommarlov ända fram till skolan börjar. Nu önskar vi oss en varm, solig underbar sommar! (det är vi ju värda efter förra årets fiasko!! eller hur?)

shop

Göteborgs-shopping. Hittade bla en scarf/sjal på rean från Odd Molly som jag suktat efter hela våren. Weeeee :) Åker ner i resväskan inför midsommarhelgen.

Väderprognosen för midsommar i Helsingborg säger regn. Jag väljer att ignorera det. Väderprognosen för Örebro i dag säger nämligen 25 grader och sol men ute är det helmulet. Fast ett blommigt paraply kanske åker ner i packningen för säkerhetsskull..

Nu ska jag förbereda ett fredagstips ni kan läsa i morgon hos Röhnisch/HappyFriday! Ni missar väl inte mina fredagstips där?

Hörs om en stund!

kram

 1. Anette skriver:

  Jag väljer att titta på den väderprognos som visar fint väder i Helsingborg eftersom det är där jag bor och det är där jag ska fira Midsommar. Välkommen till Sundets Pärla!

 2. Lisa skriver:

  Känner mej lite jobbig å tjatig nu, å ställer en fråga jag ställt innan(som du kanske svarat på, men jag hittar det inte) vad var det för märke på ugnsformarna som inte spricker som du bloggat om?
  Ha en bra dag å en fin midsommar!

   1. Lisa skriver:

    Tusen tack. 😀
    Mina från rice ser förskräckliga ut så jag tänkte testa nått annat. 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..