ANNONS

En försmak av sommarlov?

/

Lediga barn, sovmorgon till 8.30 och nu långfrukost med färska jordgubbar framför Sommarlov på Barnkanalen. En vecka kvar till barnens sommarlov ända fram till skolan börjar. Nu önskar vi oss en varm, solig underbar sommar! (det är vi ju värda efter förra årets fiasko!! eller hur?)

shop

Göteborgs-shopping. Hittade bla en scarf/sjal på rean från Odd Molly som jag suktat efter hela våren. Weeeee :) Åker ner i resväskan inför midsommarhelgen.

Väderprognosen för midsommar i Helsingborg säger regn. Jag väljer att ignorera det. Väderprognosen för Örebro i dag säger nämligen 25 grader och sol men ute är det helmulet. Fast ett blommigt paraply kanske åker ner i packningen för säkerhetsskull..

Nu ska jag förbereda ett fredagstips ni kan läsa i morgon hos Röhnisch/HappyFriday! Ni missar väl inte mina fredagstips där?

Hörs om en stund!

kram

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00