ANNONS

Lite seg midsommardag?

/

bh

Dagens outfit ? :) Skönaste nattlinnet från Beach House.

God morgon på er!

Hoppas ni hade en faaaaantastisk midsommarafton! Vår var perfekt från start till slut men jag får berätta mer om den senare. Ligger i sängen här på hotell Clarion Grand Hotel, men ska checka ut om 10 min. Ojoj, jag som helst hade legat i nattlinnet heeela dagen känner jag 🙂

Knatade hem i ett ljummet Helsingborg vid 4 snåret i natt så några timmar sömn till hade inte suttit helt fel.

Nä, måste kila..

Kram så hörs vi lite senare!

ps) i morgon har jag en GRYM tävling åt er, den vill ni inte missa!!

6
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00