ANNONS

Söndagsmiddag och gräddbullar

/

gb3

God morgon måndag!

Sista veckan innan sommarlov för barnen. Fullt upp med andra ord 😉

Kom hem i går kväll, tar ju sin lilla tid att bila till Skåne (ca 5 h) men hann hem och gosa med barnen lite innan läggdax och sen blev det soffhäng, klassisk söndagsmiddag (gyrospizza med blandad sås och extra fefferoni från Pizzeria Tybble – godaste i stan!) och en massa avsnitt av How I met your mother på box.

gb2

gb5

En söndagkväll när den är som bäst med andra ord. Och visst hann vi med en sväng till Väla innan vi for hemåt. Obligatorisk rosa kartong inhandlades..

gb1

gb4

.. innehållande gräddbullar från Gräddbullerian. En sommarbär, en banan, en lakrits och en polka. Och på bordet piggar nya rosor upp (även om några av de gamla fortf stod fina när vi kom hem, vilka mirakelrosor??). Dessa börjar sloka redan i dag så livslängden på dessa är nog inget att hurra för. Men färgen var så himla vacker så jag kunde inte låta bli dem. piggar upp den här måndagen i alla fall!

Seg efter helgens festligheter men nu ska jag jobba undan lite så jag kan ta mig en kaffe i solen sen. Om den utlovade solen dyker upp vill säga.

Ha en fin start på veckan!

kram

5
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00