Söndagsmiddag och gräddbullar

gb3

 

God morgon måndag!

Sista veckan innan sommarlov för barnen. Fullt upp med andra ord 😉

Kom hem i går kväll, tar ju sin lilla tid att bila till Skåne (ca 5 h) men hann hem och gosa med barnen lite innan läggdax och sen blev det soffhäng, klassisk söndagsmiddag (gyrospizza med blandad sås och extra fefferoni från Pizzeria Tybble – godaste i stan!) och en massa avsnitt av How I met your mother på box.

gb2

gb5

En söndagkväll när den är som bäst med andra ord. Och visst hann vi med en sväng till Väla innan vi for hemåt. Obligatorisk rosa kartong inhandlades..

gb1

gb4

.. innehållande gräddbullar från Gräddbullerian. En sommarbär, en banan, en lakrits och en polka. Och på bordet piggar nya rosor upp (även om några av de gamla fortf stod fina när vi kom hem, vilka mirakelrosor??). Dessa börjar sloka redan i dag så livslängden på dessa är nog inget att hurra för. Men färgen var så himla vacker så jag kunde inte låta bli dem. piggar upp den här måndagen i alla fall!

Seg efter helgens festligheter men nu ska jag jobba undan lite så jag kan ta mig en kaffe i solen sen. Om den utlovade solen dyker upp vill säga.

Ha en fin start på veckan!

kram

 1. WOW vad goda de ser ut de där Gräddbullarna.
  Undra om de finns att få tag på längre upp i Sverige, eller kanske de kan skicka 🙂
  Jag får nog försöka baka dem kanske…
  GODA, ser de ut i alla fall 🙂

  Kram!

 2. Ett jättebra tips när rosor ”nickar”. Snitta om dom o fyll disk/tvätthon med varmt vatten. Lägg ner rosorna ett par timmar eller över natten och oftast så är de som ”nya” igen. Värt att testa!

 3. Cattis skriver:

  Hej!

  Såg ditt inlägg om veckomatsedel på Facebook. Ett förslag är att ta semester från den men kanske kan du knåpa ihop några inlägg med sommarmat. Lätta / snabba luncher eller middagar att äta hemma eller ta med i picknickkorg. Det skulle jag uppskatta jättemycket!

 4. Oh visst är det världsbäst på Väla..älskar det köpcentret! Vi bor ca 8 mil därifrån men kör ofta dit:=) Imorgon bär det minsann av dit en runda för lite efter-graviditet shopping av kläder till mig och 13-årspresent till vår Linus som blir tonåring på onsdag!
  Guud vad god pizzan ser ut..mums..nomnom!
  Får kanske prova en gräddbulle imorgon..
  Är ni i Malmö så är ”nya” köpcentret Emporia väldigt likt Väla och med samma utbud!
  kram
  Birran nybliven 4barnsmamma fr Hörby, Skåne
  http://www.birran.blogg.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..