ANNONS

Lemon

/

lemon

Älskar älskar älskar!

Ja typ allt med citron. Jag älskar desserter med citron, doften av rivet skal, ett måste till räkor, och knapriga fiskpinnar och numera har vi faktiskt ett citronträd på altanen. Med stora citroner på!

Och doften. Ahhhhh! Hittade doftljus med citron från Yankee Candle (finns hos Smultrongården) och det luktar såååå himla gott. Så det tänder jag lite då och då och njuter av doften. Vardagslyx!

Åt en så galet god och fräsch citronpannacotta med citronsås på Rhodos (denna) som jag fortfarande drömmer om. Måste försöka mig på en egen. Nån som råkar sitta på ett gott recept? Hojta gärna till isåfall!

Nu kickar jag i gång den här tisdagen med citrondoft!

Kram

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00