ANNONS

Klänning + örhängen

/

outfit2

Fina bilder från Åse ♥

Vink vink!

Så kul att höra ifrån er, det är så mycket roligare att blogga när jag hör av er!! (även om det inte är nåt tvång att man måste kommentera så klart, men vill ni så blir jag jätteglad och peppad!)

Det trillar fortfarande in frågor om midsommaroutfiten så här kommer det. Klänningen kommer från NELLY.com och finns HÄR. Örhängena från TintinStyle och finns HÄR. Och under klänningen har jag TWILFITS klassiska underklänning (finns HÄR). Hittar den bara i hud och svart på nätet men jag har den även i vitt (har alla 3 och använder dem under typ allt!! Klänningar faller så mycket snyggare och fastnar inte nånstans och blir inte genomskinliga).

outfit3

Nellys rea är förresten påfylld nu!! Finns sååå mkt fint att fynda. Bla ODD MOLLY till 50 % HÄR! Sååå sugen på den rosa sidenklänningen (men modellen på catwalken skulle nog behövt en sån där underklänning under, ser ni vad jag menar med fastna? 😉 hihi)

Min klänning stiiiinker just nu av grillad korv haha (nattamat på festen) så nu ska jag ta och tvätta den och enmiljardandraplaggsomliggerhögtochlågtitvättstugan. Pust.

Ha en fin dag så hörs vi lite senare. Ett spännande annorlunda vin-tips från veckans DH-kväll och en god fräsch sommarrätt med lax bjuder jag på bl.a.

Kram

♥♥♥

9
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00