Klänning + örhängen

outfit2

Fina bilder från Åse ♥

 

Vink vink!

Så kul att höra ifrån er, det är så mycket roligare att blogga när jag hör av er!! (även om det inte är nåt tvång att man måste kommentera så klart, men vill ni så blir jag jätteglad och peppad!)

Det trillar fortfarande in frågor om midsommaroutfiten så här kommer det. Klänningen kommer från NELLY.com och finns HÄR. Örhängena från TintinStyle och finns HÄR. Och under klänningen har jag TWILFITS klassiska underklänning (finns HÄR). Hittar den bara i hud och svart på nätet men jag har den även i vitt (har alla 3 och använder dem under typ allt!! Klänningar faller så mycket snyggare och fastnar inte nånstans och blir inte genomskinliga).

outfit3

Nellys rea är förresten påfylld nu!! Finns sååå mkt fint att fynda. Bla ODD MOLLY till 50 % HÄR! Sååå sugen på den rosa sidenklänningen (men modellen på catwalken skulle nog behövt en sån där underklänning under, ser ni vad jag menar med fastna? 😉 hihi)

Min klänning stiiiinker just nu av grillad korv haha (nattamat på festen) så nu ska jag ta och tvätta den och enmiljardandraplaggsomliggerhögtochlågtitvättstugan. Pust.

Ha en fin dag så hörs vi lite senare. Ett spännande annorlunda vin-tips från veckans DH-kväll och en god fräsch sommarrätt med lax bjuder jag på bl.a.

Kram

♥♥♥

 

 

 

 1. sofie skriver:

  Följde dig kontinuerligt när du bloggade på femme, men sen du ”försvann” därifrån så blev det bara så att jag inte hängde med hit. Men återigen hitta jag tillbaka till dig och jag måste bara säga att du är underbart vacker och verkar ha ett helt underbart liv.

 2. Carla skriver:

  Så fina ni är!!

  Nu har jag äntligen köpt mig ett par please! Jag älskar dem!!

  Vill ha fler!! Önskar er en fin sommar!

  Kram kram

 3. Andrea skriver:

  Tack för reatipsen!
  Odd Molly klänningen var sådär om jag ska vara ärlig. Såg ut som en underklänning/ nattlinne mer… Du har snyggare klänningar i din garderob:)

  1. Jag tänker den med något under och över 😉 rakt upp och ned håller jag med om nattlinne! Men jag har provat den live, såå fin!

   kram

 4. Hanna skriver:

  Hej igen! Har googlat lite till nu och kommit fram till att den heter Long lovely knit 469. Men, jag hittar den ju ingenstans! Typiskt… 😉

 5. Hanna skriver:

  Klänningen är helt fantastisk men tyvärr vet jag inte om det är rätt modell för mig. Med breda höfter lyckas jag få det mesta i långklänningsväg att se ut som tält 😉

  Du som är en fena på odd Molly – jag provade en stickad, lite längre cardigan med dragkedja (och luva tror jag) som jag trivdes så i. Den var köpt i vintras. Känner du igen beskrivningen? Och isf vet du om den säljs fortfarande?

  Tacksam för svar! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..