ANNONS

Nytt försök med rosor & frukostsällskap

/

ros

God moooorgon!

Är det nåt som piggar upp så är det väl snittblommor!? I alla fall mig. Den här fantastiska buketten med krispiga polkafärgade pigga rosor pryder nu matsalsrummet istället för de jag köpte i söndags som hade vissnat innan söndagen var slut.. (Även dessa är ”billighetsvarianten” så hela buketten på 20 rosor gick på 119 kr. Kap!) Ute regnar det och jag bara äääälskar såna här ruggiga dagar.

Visst det är ganska dyrt med snittblommor och de vissnar ju tillslut så en del tycker det är slöseri, men näää det är nåt med känslan man får inombords, den är värd så mycket! Feelgood. Harmoni. Endorfiner!

Många frågor om vasen, den kommer från DAY Home. Finns på rea lite varstans just nu.

rora

Äggröra med kokt skinka och riven ost som sakta smälter. Muuums! Frukost vid datorn som alltid.. Lite ensamt ibland men känns ju som jag äter med er 😉 Vad åt ni till frukost i dag?? Dela gärna med er!! Era kommentarer är som sällskap! Blir alltid lika glad när ni lämnar små rader efter er, även när det inte är en tävling.. 😉

Kram på er!

63
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00