Nytt försök med rosor & frukostsällskap

ros

 

God moooorgon!

Är det nåt som piggar upp så är det väl snittblommor!? I alla fall mig. Den här fantastiska buketten med krispiga polkafärgade pigga rosor pryder nu matsalsrummet istället för de jag köpte i söndags som hade vissnat innan söndagen var slut.. (Även dessa är ”billighetsvarianten” så hela buketten på 20 rosor gick på 119 kr. Kap!) Ute regnar det och jag bara äääälskar såna här ruggiga dagar.

Visst det är ganska dyrt med snittblommor och de vissnar ju tillslut så en del tycker det är slöseri, men näää det är nåt med känslan man får inombords, den är värd så mycket! Feelgood. Harmoni. Endorfiner!

Många frågor om vasen, den kommer från DAY Home. Finns på rea lite varstans just nu.

rora

Äggröra med kokt skinka och riven ost som sakta smälter. Muuums! Frukost vid datorn som alltid.. Lite ensamt ibland men känns ju som jag äter med er 😉 Vad åt ni till frukost i dag?? Dela gärna med er!! Era kommentarer är som sällskap! Blir alltid lika glad när ni lämnar små rader efter er, även när det inte är en tävling.. 😉

Kram på er!

 1. Mallan skriver:

  Vaniljyoghurt med flingor, hallon & blåbär och massor av russin. Två rostade mackor med godaste skinkan och tomat. Och jordgubbsproviva :)Mmmm!

 2. Lina S skriver:

  OJ, min frukost ska vi inte tala om egentligen ( lite smågodis, ooops ) men la precis upp ett middagsinlägg på bloggen, den är i alla fall lite nyttigare, kika gärna in om du vill 🙂 Din frukost lät jätte god, imorgon ska jag ta mig tid att göra något gott!

  Kram!

 3. Eva skriver:

  Hej.

  I år blev det att jag fick fira midsommar själv av diverse olika anledningar vilket såklart inte var så roligt. Tänkte som så om jag ska vara själv ska jag i alla fall äta gott. Jag bunkrade upp med en massa godsaker och har ätit av dem nu i veckan.

  Så idag bestod min frukost av ägghalvor med Kalix löjrom, två mackor med ost och gurka och en stor kopp te.

  Vardagslyx när den är som bäst 🙂

 4. Frida skriver:

  Hej fran London. Blev avis nar jag sag din frukost. Min bestar pa vardagarna av farska hallon och blabar, kvarg, kokosflingor, proteinpulver och muesli toppat med kanel.Sjalvklart en kopp kaffe till det! Mums! Pa helgerna blir det dock lite lyxigare med bacon och aggrora etc. Nu blir jag hungrig igen! 🙂 Kram fran en trogen blogglasare.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..