Leo weekendbag

leo1

 

Får så många frågor om min leo-Mulberry men tyvärr verkar den inte finnas i sortimentet längre. Ångrar att jag inte köpte den matchande sminkväskan/nessesären. Man kan ju aldrig få för mycket leo 😉

Hittade den söta övernattningsbag hos Boozt. Stor och rejäl, och ja perfekt för en hotellweekend.

(finns HÄR)

leo2
leo3

5 % rabatt med koden: boozttd (gäller beställningar över 400 kr)

Just den här typen av bag använder jag ofta, när man ska sova på hotell, hänga på stranden, packa övernattning till barnen, handbagage på flyg etc. Användbar!

kram

 1. Riktigt snygg! Har inte varit mkt för Leo-print, men gillar det mer och mer och denna skulle jag absolut kunna tänka mig! 😉

 2. ullie skriver:

  Oj men hur snygg va inte denna väska då 🙂 Skulle passa verkligen bra hos mej hihihi

  Ha en skön lördag kram

 3. Marie skriver:

  Hej! Har läst din blogg i några år och även lagat många av dina recept. Även om det är kul att läsa om ungarna och ditt liv så saknar jag din matlagning. Är inte så mycket av det nu för tiden. Lite mer recept och nya rätter efterfrågas

  1. Det är snarare FLER inlägg och då även om annat som inspirerar mig och jag tycker är kul. Inte färre recept för det. Kanske upplevs så när bloggen ofta uppdateras 3 ggr om dan och det kanske ”bara” är ett mat/recept. Men skillnaden är främst fler inlägg. Att få fram 3 receptinlägg om dan är inte möjligt 😉

   Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..