ANNONS

Time flies!

/

DSC_9050

Sista dagen 🙁

För nästan 4 år sen var det en liten nybliven 2 åring som precis flyttat in i ett nytt område och började förskolan. Lika gammal som Sebastian är nu. Och jag ser så mycket av honom i Olivia i samma ålder!

DSC_9059

Hon är lite mörkare och numera är hennes ögon grönbruna. Men de hade samma galna frisyr som 2-åringar 🙂 och många lika drag och personligheter.

DSC_7463

Här hade hon precis börjat förskolan. Och i dag går hon sin allra sista dag. Efter sommaren börjar hon förskoleklass i skolan. Vart tar tiden vägen??

DSC_7734

En lite större tjej skuttade till förskolan i morse med ett paket i varje hand till bästa fröknarna och en handskriven lapp.

tack

Pluttan ♥

Sommarlov för barnen efter i dag alltså. Det firar vi med fredagspåsar (visar strax) och att ha bokat middag på restaurang i kväll lilla familjen.

Har laddat paddan med lite nya appar så barnen förhoppningsvis håller sig vid bordet (Sebbe har annars en förkärlek för att rymma snabbt som blixten) men behöver fler. Har ni några bra app-tips?? Både till 2 åring och 6 åring. Tipsa jättegärna!!!

kram

20
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00