Time flies!

DSC_9050

 

Sista dagen 🙁

För nästan 4 år sen var det en liten nybliven 2 åring som precis flyttat in i ett nytt område och började förskolan. Lika gammal som Sebastian är nu. Och jag ser så mycket av honom i Olivia i samma ålder!

DSC_9059

Hon är lite mörkare och numera är hennes ögon grönbruna. Men de hade samma galna frisyr som 2-åringar 🙂 och många lika drag och personligheter.

DSC_7463

Här hade hon precis börjat förskolan. Och i dag går hon sin allra sista dag. Efter sommaren börjar hon förskoleklass i skolan. Vart tar tiden vägen??

DSC_7734

En lite större tjej skuttade till förskolan i morse med ett paket i varje hand till bästa fröknarna och en handskriven lapp.

tack

Pluttan ♥

 

Sommarlov för barnen efter i dag alltså. Det firar vi med fredagspåsar (visar strax) och att ha bokat middag på restaurang i kväll lilla familjen.

Har laddat paddan med lite nya appar så barnen förhoppningsvis håller sig vid bordet (Sebbe har annars en förkärlek för att rymma snabbt som blixten) men behöver fler. Har ni några bra app-tips?? Både till 2 åring och 6 åring. Tipsa jättegärna!!!

 

kram

 1. ullie skriver:

  Glömde väl skriva Gud så lika dina barn är varandra Sebbe ser ju ut som olivia nu när hon va i den åldern så lika 🙂

  MMm ser gott ut i påsarna är det helg så är det ju myyys på

 2. har ni testat ”Radioapan”? Brukar vara populär.. 🙂

 3. Gillar din blogg!!
  Tänkte på en sak när jag såg dina presenter till ”fröknarna” i vår kommun är det ”förbjudet” då man anser att det kan ses som mutor va??

 4. En site som fått fina recensioner för sina appar är http://happipapi.com/. Kanske mer för 6-åringen än för 2-åringen, men värt ett test.:-)
  Kul att ni gör något mysigt och speciellt i början av barnens sommarlov. Ha en riktigt härlig kväll – och helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..