ANNONS

Harrys

/

har1

Avslutningsmiddag ♥

Hade en så trevlig kväll i går! Packade ner barnen i dubbelvagnen och knatade in till Harry´s. Plötsligt i strååålande sommarväder så vi var helt tokvarma när vi kom fram (ca 45 min promenadväg). Pust! På Harrys stod dukat med kritor och målarböcker till barnen när vi kom fram (hur uppskattat är inte det hos småbarnsfamiljer??) så vi hann ta en svalkande drink innan maten och kyla av oss. Barnen valde nuggets & pommes från menyn som tydligen var de godaste Olivia ätit för poff sa det bara så var hennes slut (händer aldrig med den lilla damen!).

har2

Och när barnen ätit upp kom det lägligt in varsin glass! Glaaaatttt tjoade Sebbe (bästa han vet!). Och sen fick de varsin Harry-nalle. Vilken service!!! Så Micke och jag hann äta upp maten innan det blev för mycket spring i små barnbenen så vi behövde bara jaga dem medan vi drack upp det sista av drycken, hehe.

Det gick ovanligt bra för att vara ett restaurangbesök med småttingarna helt enkelt, hade en jättemysig kväll och hann njuta av den goda maten (ni som har småttingar med spring i benen känner kanske igen sig att man inte alltid kan sitta ner i lugn och ro samtidigt och njuta av maten alla gånger.. ) Stort plus i kanten till Harrys för den fina barnvänliga servicen!

har3

Efter det gick vi förbi Stadsparken på vägen hem och lät barnen leka av sig. Himla mysigt i stadsparken faktiskt och plaskdammen var fylld med vatten så nästa gång åker badkläderna med.

har4

Skön promenad hem i den härliga sommarkvällen och sen däckade jag i soffan innan barnen, haha. (Tur det kanske för det var ingen höjdarnatt med sömn sen, men det är glömt nu.. En stor kopp kaffe och en löprunda (!!) i solen kickade i gång den här dagen.)

Kram

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00