IDOL – nu ÄR det höst!!

idol

 

Hej och godkväll i stugorna!

Sitter ni liksom jag klistrade vid IDOL-premiären?? Det är en serie jag aldrig tröttnar på!! Och vilka artister de skakat fram genom åren, fick rysningar av vinjetten. Särskilt när Agnes sjöng för kronprinsessparet på bröllopet i kyrkan – vem hade trott det på hennes audition liksom? Så grym!

Har dukat upp med lite godsaker i min ensamhet (mannen på fotboll, barnen i säng).

kl1

Guldskimrande klänning med hästar och strumpbyxor/H&M, skor/Lindex.

 

Olivia har fotografering i skolan i morgon och sprillans nya kläder ligger framme och väntar. Kolla söta skorna!! Vill nästan ha dem själv 🙂 Jag har dock span på ett par Minnetonkas, de ska vara smala i modellen och passar nog mina långsmala fötter (som annars är oooomöjliga att hitta skor till). Ett sånt där fulsnyggt mode tycker jag. För nåt år sen tyckte jag det faktiskt var ganska jättefult med skor som dessa, men man kan visst ändra sig 😉

Nä tillbax till Idol, ett av alla plus med hösten! Det (och alla andra serier som sätter i gång) och den krispiga fräscha luften, stearinljus om kvällarna, höstnyheter i butikerna och svampmackor, det är nog de bästa just nu.

Vad gillar ni bäst med hösten??

kram!

 

 1. Anna skriver:

  Hihihi, har du troca i din garderob! 😉

  ( med tanke på kategorin som inlägget är postat i ).

  Den är i alla fall smarrig värre!

  // Anna

 2. Catrin skriver:

  haha själv fällde jag en tår eller två då tjejen med kransen kom in. Så otroligt vacker röst! Och hantverkaren och fotbollskillen… vilket ögongodis haha ;D

  1. Ja fotbollskillen alltså, wooooow!!! Snacka om att ha DET!

   Kram

 3. Lollo skriver:

  Jag klarar inte av början av Idol-resan eftersom jag då måste sitta med skämskudden hela tiden. Jag väljer att titta senare när det är ca 10 st kvar i tävlingen. Då är det riktigt kul!

  Din blogg är för övrigt är härlig hela tiden!

  1. Tack 🙂
   (jag håller lite med dig, föredrar fredagarna sen när de bästa är kvar ;))

   kram

 4. Cazi skriver:

  Jag älskar hösten! Alla fina färger och det e så mysigt då! Älskar höstpromenader, de vackra löven i strålande sol! För jo, det kan faktiskt vara soligt på hösten också 😉 Och så alla myskvällar med tända ljus! Och så Idol, älskar Idol! 🙂

 5. Hanna skriver:

  Mysigt! På ngt vis känner man sig lite redo för höst (om det inte bara regnar förstås) men det är väl för att vi fått en riktig sommar! Vi klämmer ut det sista ur sommaren med en vecka på Cypern 🙂 åker 9/9 – ska bli så härligt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..