ANNONS

Buddakan i New York

/

ny1

I ♥ NY

Sommaren rusade på så jag har ju knappt hunnit tips om allt kul vi gjorde i New York. Eller om allt GOTT vi åt, för det var mest det vi gjorde 🙂

Absolut bästa matupplevelsen hade vi på Buddakan.

bud1

Ack så jetlaggade :) men hungriga! Min klänning kommer från By Malene Birger/ Isa Couture. Rea-kap!! Som att ha på sig luft. Passade bra i den 40-gradiga hettan vill jag lova :)

bud2
 
bud4
bud5
bud6
bud7
bud8
bud9

Ska ni till New York så måste ni dit, ni måste! Modern asiatisk mat, en grymt cool och snygg restaurang och personal sänd från himlen! Profs ut i fingerspetsarna. Och maten var så fantaaaaastsik god så den går inte att beskriva. Konceptet är så att man beställer in ett gäng mindre rätter och delar på allt. Man plockar och snyltar till höger och vänster med sitt gäng. Älskar att äta så!

Lite kul är också att Buddakan är den restaurang där Carrie Bradshaw och Mr Big har sin rehearsal dinner inför bröllopet i filmen om Sex and the city ♥

bud10

Strax nedanför vårt hotell (Ritz Carlton Battery park) såg man rakt över till Frihetsgudinnan. Där njöt vi av varma vindar och fantastisk utsikt. Vilka minnen, vilken resa!

We´ll be back.

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00