ANNONS
Integritet på Tailsweep

David Bowie

/

Whatever It Takes

Whatever It Takes är en välgörenhetsorganisation som i samarbete med berömda personer världen över säljer produkter där en del av överskottet går till olika välgörande ändamål.

Bland de kändisar som beslutat att stötta Whatever It Takes finns bland annat David Bowie, Coldplay och Penélope Cruz som alla varit med om att skapa egendesignade viner av hög kvalitet för den goda sakens skull.

Först ut att testa av dessa blev David Bowies Shiraz. Ett rött vin med klar körsbärsröd färg. Intensiv doft av vilda bär och violer med inslag av fat. Fruktig smak av röda bär, inslag av blåbär och kryddor.

Detta vin fungerar utmärkt tillsammans med en mängd rätter som till exempel tapas eller italienska rätter som pasta och pizza! Riktigt trevligt pizza-vin. Dessutom var det väldigt gott till svampfyllda lövbiffsrullader som vi serverade till.

Gott och trevligt vin som passar till mycket utan att ta över. Well done Bowie!

I skrivande stund har Whatever It Takes-stiftelsen dragit ihop över 6 miljoner dollar i välgörenhet!

I samarbete med Vinguiden.com

10
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00