ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ensam farbror söker.. :-)

/
20131002-082136.jpg

God morgon!

I dag startar vi lillördan med en kontaktannons 🙂

Det här är farbror Benny
(Barnens farbror, Mickes storebror)

Världens bästa farbror. Snygg, trevlig, rolig och charmig. I sina bästa år (-70) och bosatt här i Örebro. Ett kap! Allt förutom en flickvän har han. Så nu tänkte jag hjälpa honom med just den biten 🙂

Vill ni gå på ”blinde-date”? Då vill jag att ni mailar mig och lämnar ett par rader om er själva, bifogar bild eller hänvisar till blogg/FB/Instagram eller liknande, så skickar jag vidare alla till Benny (som jag såklart fått godkänt av så han är med på noterna!).

Kom igen nu!

♥♥♥

KRAM

27

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00