Fredagsgottis

 

VIPSALE1

 

God morgon freeeedag!!!

Woop woop så härligt med helg. Några planer? Det har inte vi, ännu skönare!! Helgerna utan planer är ganska få här så det är skönt som kontrast.

Tänkte starta dagen med lite shopping-tips. Hos Nelly får ni förtur till rean! Med koden: VIPSALE kommer ni in fr.o.m 10.00 i dag. Rean öppnar för övriga först på måndag så passa på att fynda godbitarna!

 

Och så passar jag på att tipsa om ett suuupergott snacks lagom till fredagsmyset. OLWs nya nötmixer (cahsew crunch och peanut crunch) som är både lite söta och salta. Beroendeframkallande och galet goda!!!!

olw2

Fler som hade SNÖ i morse?? Här vaknade vi till ett snötäcke på marken i Örebro, hysteriskt exalterade barn och en mindre exalterad mamma 😉 Dags för vinterdäck och vinterjacka!

Nu ska jag tända höstens första brasa och äntligen göra mig en riktigt god fredagsfrukost. Hörs lite senare med en god kyckling jag tänkte tipsa er om, kanske en dagens och lite fredagspåsar. Och ett supergott och prisvärt vintips. Smått och gott alltså!

 

KRAM

 1. Johanna skriver:

  Hejsan! Jag och sambon tänkte oss ett SPA-dygn på Clarion hotel i Örebro. Vet du om det är ett okej ställe samt har du några bra restaurangtips? Tack på förhand!
  Kram

 2. Johanna skriver:

  Hejsan! Jag och sambon tänkte oss ett SPA-dygn på Clarion hotel i Örebro. Vet du om det är ett okej ställe samt har du några bra restaurangtips? Tack på förhand!
  Kram

  1. Ja det tror jag, bara testat deras bubbelpool men där var mysigt 🙂 PÅ Clarion har precis Markus Samulessons Kitchen & Table öppnat, det tror jag är toppen!! Annars A mano eller Slottskällaren

   kram

 3. Helene skriver:

  För mig och min sambo blir det att åka sista helgen till landet för i år. Där blir det mys med bastu och skumpa, en god carbonara och höst fix. KRAM Helene

 4. Ser smarrigt ut! Här blir det en lugn helg med en liten sjukling… Stortösen har sin sedvanlig ridlektion imon och ska även sova över hos bästisen så vi andra ska festa på hämtmst och hyrfilm och smågodis innan småttingarna ska läggas, sen blir det nog ett avsnitt till av SOA= Sons of anarchy (vad tyckte du om serien?)och nåt gott i glasen hoppas jag!
  Kramen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..