Viva la France

Är det kallt eller är det kallt nu?? Fryser även inomhus, brrrr. Tar visst ett tag innan huset vänjer sig vid nya köldgraderna och anpassar sig, sålänge får man gå i tofflor och filtar. Ser ut som läderlappen när jag vankar omkring här hemma.

Minnen från betydligt varmare breddgrader värmer i alla fall fortfarande lite. Vi for fram på Rivieran i hyrbilen hit och dit, Frankrike – Monaco – Italien. Åt och åt, en del fantastiskt gott (särskilt på Waynes – där Hanna även jobbar! Grym meny, liveband varje dag och drinkar deluxe!) och en del fasansfullt äckligt. Drack lyxiga drinkar utanför Casino Monte Carlo i Monaco, njöt fantastisk brunch a la Hanna på terassen i lägnheten, åt fransk frukost på torget i Vence (cappucino och pain a chocolate) strosade på antikmarknad i Nice (och fyndade 2 underbara saker), besökte Cannes och föreställde oss röda mattan och filmstjärneglans, köpte på oss övervikt av pasta, kakor, choklad och godis i Italien, upplevde romantiska kringelkrokar i fantastiska Saint Paul och såg mer än jag nånsin gjort på en resa, vilken guide Eva var!!

fr1
fr2
fr3
fr4
fr6
fr7

Vackrare ställe har jag nog aldrig besökt! Vilken vy, vilka byggnader, vilken mat och vilket LJUS.

Helt underbart!!

KRAM

 1. Vilka härliga bilder och vilken härlig mat ni ätit! MUMS!

 2. Anette skriver:

  Ser ut som att du haft det jättebra! Du sa i ett tidigare inlägg att du skulle tipsa om en kyckling?? När kommer det? kanske något man kan göra till middag.
  Tack för en jättebra och rolig blogg!

 3. Sofia skriver:

  Hej! Tänkte fråga dig om ett tips. Vi ska ha halloweenfest för ett gäng kompisar ( både vuxna och barn) och undrar om du tycker att det passar med boufe bourgounge (vet ej hur det stavas). Tänkte ha mos till som man kan färga till typ rött. Har du ngt tips till barnen el tror du det passar dem också. Jätte tacksam för tips!

 4. Lotta skriver:

  Men åhhhhhh så härligt! Vi var i Rom för nästan exakt ett år sedan och herregud vad fantastiskt det var att få lite sol på näsan och gudomlig mat och vin i magen den här tiden på året.

  Ha det fint!

  Charlotta

  http://blogg.familyliving.se/tillbakadaralltborjade/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..