ANNONS

Lyckovitamin

/

bild

Mitt lyckovitaminpiller – pärlande barnskratt! Den här lille killen är idel solskenshumör och bubblande skratt. Alltid! Hela familjens lyckoinspiration.

TÄVLING!

Här kommer en tävling i samarbete med ACO Vitamin & Mineral med ett fantastiskt pris i potten!

För att vara med och tävla:

1. Fota! Hitta den personen som är din dagliga lyckoinspiration.
2. Dela! Ladda upp bilden på Instagram och tagga den med #ACOvitaminer (det har ingen betydelse om du skriver med små eller stora bokstäver).

Tävlingen pågår från den 11 november till den 8 december 2013. En jury från ACO Vitamin & Mineral (där även jag har fått äran att vara med!) bedömer vilket bidrag som ger den största känslan av lycka och glädje.

Varje vecka premieras ett bidrag och belönas med ett kit med produkter från ACO Vitamin & Mineral innehållandes Vitamin & Mineral Kvinna, Vitamin & Mineral Man, bronzingcreme samt en hudlotion värt cirka 400 kronor. Efter tävlingsperiodens slut den 8 december utses en bild till tävlingsperiodens lyckligaste bidrag. Vinnaren får en resa till Köpenhamn för två personer, som inkluderar boende och flygresa från Sverige.

Samtliga bilder som laddats upp och taggats med #ACOvitaminer under perioden (2013-11-11 till 2013-12-08) är med och tävlar om vinsten. Och det går bra att tävla med obegränsat antal bilder. Låt inspirationen flöda och hylla så många lyckoinspiratörer som möjligt!

Ska bli riktigt kul att se vilka vitaminpiller och lyckoinspiratörer ni har i ert liv.

Lycka till nu!

Ni hittar även tävlingen på ACOs facebboksida HÄR.

TÄVLINGSFÖRESKRIFTER:

För att tävla måste du vara minst 16 år och ha ett publikt Instagramkonto (annars kan vi inte ta del av dina bilder). Genom att använda hashtaggen #ACOvitaminer tillåter du att ACO Vitamin & Mineral publicerar din Instagrambild och namn på din Instagramprofil på Facebook. Observera att applikationen möjliggör att bilder med hashtaggen #ACOvitaminer delas av användare på Facebook. Vi uppmanar alla som fotar att respektera den personliga integriteten och söka godkännande från samtliga medverkande i bilden innan den läggs upp.

Vinsten kan inte bytas mot annan ekonomisk motsvarighet eller ersättning. Eventuell vinstskatt bekostas av vinnaren. Alla vinnare meddelas genom ACO Vitamin & Minerals konto (@ACOvitaminmineral) på Instagram löpande och via Facebook på ACO Vitamin & Minerals Facebooksida (www.facebook.com/acosverige). ACO Vitamin & Mineral förbehåller sig rätten att utse en annan vinnare om återkoppling inte sker till ACO Vitamin & Mineral inom 2 dagar. Vid eventuell vinst krävs uppvisande att vinnaren innehar det Instagramkonto som har lagt upp bilden.

I samarbete med ACO

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00