Hemma hos Sebastian

s1

 

Välkomna in till Sebbe!

En liten sneak peek i vår minstings krypin. Ett litet pojkrum i blått/grönt/brunt och vitt. I vanliga fall är det tågbanor kors och tvärs över rummet, men halva nöjet är ju att bygga dem så jag städar undan ibland och får ett glatt tjut som tack när han kommer hem och vips är det tågbanor över allt igen.

s2

I ena hörnet har en lekborg flyttat in. Så uppskattad! Den är i två våningar med tillhörande stege och här leks det allt från kurragömma och Rapunzel till drakborg eller bilgarage.

s4

Borgen kommer från Smallroom och undrar ni om den var svår att bygga på plats så kan jag meddela att det tog mindre än en kvart! Ljusslingan med grå bollar finns hos Borett.

s8

s6

s10

Ett mysigt fårskinn att ha på bottenplan i borgen, en vit lego-förvaring och stilren bilbanematta står på önskelistan till Tomten. Googlar efter en sådan matta men hittar ingen, kanske nån snäll bloggis som vet var det kan finnas? En svart eller grå och vit, utan en massa färger och krussiduller?

Nu ska här rullas köttbullar till mellis-mackor och i kväll står fisk med frasigt täcke på menyn i matkassen. Mer om den sen!

KRAM från en liiite piggare jag 🙂

 1. Linn skriver:

  Hade för mig att Sebbe har borgen i sitt fina rum och mycket riktigt, här var den ju 🙂 Funderar på en likadan till min gossar i julklapp men är rädd att vi har för lågt i tak… Vad har ni för takhöjd? Hur är borgen uppdelad, sitter mellanplan på 1 m höjd? Tänker även på hur stor risken är att de skulle kunna klättra över? Kram och Tack för all inspiration du delar med dig av!

  1. Vi har normal höjd (typ 2,20 eller vad har man??) och nej de kan inte klättra över! Kolla med smallroom för exakta mått.

   Kram

   1. Tack för ditt svar, inte kikat förrän nu!! Vi har också 2,20 men smallroom rekommenderar minst 2,40… Fungerar det hos dig gör det så hos oss också tänker jag!? 🙂

    Kram igen!

    1. Jag igen… Du har inte möjlighet att mäta hur långt det är mellan borgens slut och taket? Måste ju vara säker på att det fungerar med lägre takhöjd än 2,40 😉

     Kram och Tack på förhand!

 2. Hanna skriver:

  Jättefint rum Sebbe har! Vi ska snart göra i ordning barnrum på övervåningenem jag tycker att det är svårt att få till helheten. Gäller även andra rum

 3. Emelie skriver:

  Åh vilket fint rum han har fått! Borgen var ju fantastisk! Tål att funderas på till sonens rum.. 🙂 Det är så roligt med alla inredningsbilder du delar med dig av! Alltid lyckas man hitta något man vill ha.. 🙂
  Tack för en superblogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..