ANNONS

Hemma hos Sebastian

/

s1

Välkomna in till Sebbe!

En liten sneak peek i vår minstings krypin. Ett litet pojkrum i blått/grönt/brunt och vitt. I vanliga fall är det tågbanor kors och tvärs över rummet, men halva nöjet är ju att bygga dem så jag städar undan ibland och får ett glatt tjut som tack när han kommer hem och vips är det tågbanor över allt igen.

s2

I ena hörnet har en lekborg flyttat in. Så uppskattad! Den är i två våningar med tillhörande stege och här leks det allt från kurragömma och Rapunzel till drakborg eller bilgarage.

s4

Borgen kommer från Smallroom och undrar ni om den var svår att bygga på plats så kan jag meddela att det tog mindre än en kvart! Ljusslingan med grå bollar finns hos Borett.

s8

s6

s10

Ett mysigt fårskinn att ha på bottenplan i borgen, en vit lego-förvaring och stilren bilbanematta står på önskelistan till Tomten. Googlar efter en sådan matta men hittar ingen, kanske nån snäll bloggis som vet var det kan finnas? En svart eller grå och vit, utan en massa färger och krussiduller?

Nu ska här rullas köttbullar till mellis-mackor och i kväll står fisk med frasigt täcke på menyn i matkassen. Mer om den sen!

KRAM från en liiite piggare jag 🙂

50
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00