Vrak

fru

 

Den här frukosten säger allt

Kolhydrater högt och lågt. Sov inte många sammanhängande minuter i natt och från 03 har jag varit klarvaken och hostat i ett. Gaah denna rethosta!! Stackars Micke flydde till soffan framåt småtimmarna 🙂

Det går i slowmotion just nu helt enkelt så jag återkommer när kaffet kickat in istället.

KRAM

 1. Sofia skriver:

  Hej,

  Du verkar ha det ganska besvärligt med hostan och det verkar inte vara första gången. KAnske är någon typ av förkylningshosta. Min bonuskille har det och blir gensat bättre i sin förbannade hosta (för oss alla) med lite inhalation från doktorn. Du kanske ska besökla en vårdcentral och få lite hjälp. Om inte hoppas jag du blir bättre snart. KRam

  1. Tack, det är bättre nu!! Httade några tabletter som mildrar rethostan.

   KRAM och tack för omtanken!

 2. Nettan skriver:

  Usch så jobbigt det är med rethosta:(, hoppas den ger sig snart.
  Blev SÅ sugen när jag såg din goda frukost. Jag bor inte i Sverige och här hos oss finns ingen god salami eller leverpastej 🙁 .
  Ha det gott!

 3. Linn skriver:

  Hej fina du!
  Jag såg på Instagram för någon vecka sedan att det är ett NewYork-inlägg på g. Är lite nyfiken när det kommer? Ska nämligen dit snart och är såå spänd på dina tips 🙂
  Hoppas dagen varit okej trots på tok för lite sömn. Kram och TACK för bästa bloggen!

  1. Jaaa det kommer! Vi blev sjuks hela högen så det hamnade lite på is :-/ men snart så!!

   Kram

 4. Det där med rethosta verkar vara nåt som går just nu, jag är inne på andra veckan och min dotter med. Inte för att det är någon tröst… Tack för en underbar blogg, jag tycker du är fantastisk som delar med dej av både glamour och hosta 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..