Eriksberg

er3

 

Hej och godkväll!

Här njuter vi av total tystnad vid underbara Eriksberg. Åse vann nämligen en vistelse här i en recepttäving (heja dig!! Och tusen tack för att du bjöd med mig <3)

När vi for in på området möttes vi av så mycket spännande djur längs vägen så jag vet inte ens vad de heter 🙂 Känns som att vara i Jurasic Park! Bara väntar på att en T-rex ska knacka på dörren 🙂 Bor i en giiiigantisk svit med  6 meter i tak och utsikt åt 3 väderstreck och kan bara föreställa mig utsikten om sommaren! Nu har solen för länge sen gått ner och allt vi ser är stjärnor. Inte helt fel det heller nej 😉

er1

er2

Har precis kommit tillbax till rummet efter ett skönt jacuzzidoppi solnedgången med en Cosmopolitan i handen. Hur härligt som helst!!

Och innan det avnjöt vi lite gott afternoontea i salongerna. Nybakad chokladscones med ostar och marmelader och varm choklad from heaven!

er4

Nu slappar vi på rummet lite innan kvällens 11-rätters (!!) middag och njuter av total tystnad och ro!

Hoppas ni har en fin kväll!

KRAM från oss!

 1. Jessica skriver:

  Vad härligt!! 11-rätter, låter nästa jobbigt att få ner ;-)!! Hoppas ni haft en skön å god helg!!

 2. Maria skriver:

  Härligt det ser ut.
  På tal om ngt helt annat. Hur bor ni, har ni övervåning där barnens rum är? Vi står inför flytt till hus där barnens rum blir där uppe. Hur löser man det praktiskt med lekrum etc när de är för små för att gå i trapp? 🙂

 3. Ti skriver:

  Herregud vad mysigt ni verkar ha det. Jag vill oxå dit! 🙂

 4. Ingela skriver:

  MEn så lyxigt, det är du värd!! Skulle gärna byta med dig!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..