På tåget mot.. Jag vet inte riktigt faktiskt??

20131123-082743.jpg

Hej och godmorgon!

Här sitter jag på tåget, fortf med kuddavtryck i ansiktet och har nog sett piggare ut 🙂 Nog för att jag skulle upp tidigt men Sebbe tyckte det var morgon strax efter 5 redan så då startade dagen. Men då han jag krama lite på småttingarna innan jag for

20131123-083106.jpg

Som tur var hamnade allt på golvet istället för i knät, hade det gjort det så hade jag garanterat grinat som lilleskutt vid det här laget!

Drygt 6 h resa framför mig med diverse byten och vid lunch ungefär byter jag tåg mot roadtrip i bil med Åse 🙂 Och vart ska vi? Jag vet nästan inte!! Det ligger långt bort, menyn består bl.a. av hjärtan, oxsvansar, gåslever, papper (?!) och granbarr och området ska helst inte lämnas då där går vilda djur omkring. Och i packningen ligger både nattlinne, bikini och festligare outfit. Spännande är det iallafall 🙂

Vi hörs lite senare!

Kram

 1. Ti skriver:

  Hoppas du fick en trevlig resa ändå. Skall bli spännande att se vart ni skulle.

 2. Jenjo skriver:

  Åh vad HEMSKT med latten. Jag hade garanterat exploderat i första hand och sedan gråtit och till sist surat.
  Det är så kul när du och Åse umgås, för era inlägg, inkl Insta, är så roliga. Ni är sådant perfekt par, vilket syns tydligt när ni umgås!
  Ha så trevligt och varma kramar!

 3. Oj låter ju hur spännande som helst!! 😀
  Hoppas ni får en superhärlig helg tillsammans <3
  Puss å kram

 4. Lena skriver:

  Hej !

  Var kommer armbandet ifrån ?

  Trevlig resa ! /Lena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..