Advent

tull4

 

Det är adventsvecka!

Denna vecka avslutas ju på allra bästa sätt. På söndag tänder vi 1:a ljuset i adventsljusstaken och dessutom ska vi gå på Christmas Night som spelar i Örebro, maximal julstämning!

Har aldrig haft en variant med blockljus förut men ”vanliga” ljus brinner ju upp så snabbt så nu hakar jag äntligen på trenden sisådär 5 år efter alla andra 🙂 Ljusstaken i mörk matt zink finns hos Tullhuset, likaså det söta pyntet (som även går att hänga i julgranen). Ljus och mossa från CityGross.

tull2

tull3

Älskar detaljerna i blandade material/färger! Märket heter Walther. Finns fler modeller hos Tullhuset, och själva brickan finns även i mässing.

tull5

tull6

Jag sparade pappret.. ! Kunde inte låta bli, så vackert! Är ni såna som plockar bort rosetter och öppnar paketen varsamt så ni kan släta ut och spara pappret sen?? Första gången för mig. Tilldelar mig härmed lite vuxenpoäng för det 🙂 (eller en tant-varning?)

tull1

Men visst var det fint? Presentpappret säger mycket om en butik tycker jag. Det är det där lilla extra som gör skillnad!

Ska inventera julpapperslagret här hemma och se vad som behövs för årets skörd av klappar. Jag är inte alls sån som kör en stil och samma papper på alla paket under granen, hellre olika på alla 🙂 Samma gäller i granen, ingen kula är den andre lik utan helst bara en av varje!

Ser att flera grannar här har tjuvstartat och hängt upp stjärnor och ljusstakar och ljusslingor högt och lågt så den här veckan blir det julpyntning här hemma! All in!

KRAM på er!

 1. Vilken jättefin ljusstake. Ja, det börjar nog bli dags att plocka fram lite julpynt ändå…

  Jag håller med om det lilla extra när man slår in presenter. Pappret, påsen eller vad man nu väljer att slå in presenten i gör mycket för helhetsupplevelsen när man får paketet tycker jag.

  Må så gott fina du!

 2. Malin skriver:

  Himla synd att du slutade med veckomatsedeln. Och jag hittar ingen annan matblogg som faller mig i smaken.Gillar blandningen i den blogg och din stil men jag saknar verkligen matsedlarna. Det var guld.

 3. Camilla skriver:

  Vad åt ni på Eriksberg? såå nyfiken har själv tänkt boka in oss där någon gång. Vi var där förra sommare med barnen och området är magiskt att ha picknick på och bara se alla djur. Finns jättefina picknickplatser vid en sjö där.

 4. Linda skriver:

  Jättesöt adventsljusstake! Jag kunde inte hålla mig längre än till igår, så då åkte alla julsaker fram, så underbart mysigt! Känns så bra, då kan jag baka och pyssla med annat till helgen med julstämning runt omkring mig :). Har även fixat en låång spotify lista med julmusik ;). Kram

 5. ulle skriver:

  Snyggt armband! fyller du år? Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..