ANNONS

Måndagmorgon så att säga

/

m1

God morgon!

Inget vidare morgonhumör på tjejerna i den här familjen denna morgon. Jag skyller på PMS. Och sömnbrist. Olivias förklaring är väl att hon är 6 år. 6 åringar känns i bland som tonåringar kan jag meddela om ni inte har någon. Micke somnade i soffan går och kröp ner i sängen vid 3 snåret och tyckte att värma sina iiiiiskalla händer på mig var en bra idé. Gissa vad jag tyckte. Hade jag haft en brödkavel i närheten hade han haft avtryck av den över pannan i dag så att säga..

Efterlyste mirakelmedel mot mörka ringar under ögonen på instagram i går, tänkte önska mig av Tomten i julklapp. Efter en titt i spegeln i morse (även bildbevis på detta finns på instagram) så får Tomten komma tidigt i år. Redan i dag faktiskt.

m2

Först kaffe och svara på mail. Sen blir det raka vägen till någon skönhetsbutik.

(Stackars nya datorn och jag kommer inte alls överrens. Ångrar att jag inte lyssnade på er och vågade gå över till MAC. Förstår inte ens hur man sparar färginställningar och ljusstyrkan på denna, får ställa in det varje gång jag ska använda datorn – förstår ni att jag blir galen?? Om det är nån som har en liknande ASUS och vet hur man gör så hör gärna av er)

Ha en fin start på veckan!! Nu ska jag vända den här dagen, kan ju bara bli bättre!

KRAM

9
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00