ANNONS

Årets första brasa & under isen

/

br1

Hemma hos mig denna morgon

God morgon frostiga tisdag!

Så kallt i dag, och jag är såå under isen alltså – evighetsförkyningen har totalt sänkt mig!! – så jag slog till på vinterns första brasa. Skön värme sprider sig i huset och jag älskar ”knäppandet” i kaminen när den är i gång. Kors i taket så lyckades jag tända den utan att det började ryka in 🙂

br2

I kväll ska jag lirka upp Micke på vinden och plocka ner julpyntet så jag kan förbereda inför helgen. Kliar i fingrarna! Ett gäng hyacinter står utplacerade här och var, doftar ljuuuuvligt! Skulle så gärna vilja ha en bukett med snitt-hyacinter men de jag lyckats hitta är ju dyra som ocker!!? Har ni några tips var man hittar dem billigt (om man bor i Örebro och lååååångt från typ Hötorget och andra fyndplatser)?

br3

Forfarande såå förtjust i kopparfärgat. Har gått lös med sprayburken på diverse krukor, vaser, ljuslyktor, tavelramar, kottar och detaljer här hemma. 🙂

Har ni något gott på menyn i dag? Själv ska jag ta lite rester redan till frukost. Den här köttbullelådan är sååå god. Passar både som ensmarätt med en sallad, på bufféer/julbord eller till frukost. Yummi!

kb1

Först steker ni ett gäng köttbullar efter valfritt recept. (Jag gör så HÄR).

Lägg köttbullar och halverade tomater i en smord ugnsform. Strö över ca 1 dl riven god ost. Blanda samman lika många ägg som dl grädde (till denna form har jag 4 ägg + 4 dl grädde). Salta & peppra och häll i formen. Klicka sedan ner små klickar philadelphiaost här och var. In i ugnen 200 C ca 30 min. Låt svalna något så den sätter sig. Servera med en god blandad sallad eller på buffébordet.

kb2

kb3
kb4

Gott gott gott!

Och just ja, mirakelkrämen 🙂 Det blev Clinique All About Eyes Serum. Nu har jag ju bara testat den i morse men ni var många som lovordade den och tyckte den var bra så förväntningarna är höga. Får återkomma med recension när jag gett den lite tid. Men redan nu kan jag ju konstatera att det var grymt skönt att svepa runt med den kalla svalkande kulan under trötta svullna ögon på morgonkvisten. Bara en sån sak!

cl
cl2

Nu står julgodis på agendan här!

KRAM

21
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00