Tips till Tomten

kids-concept-star-kladhangare-vit

Ett litet tips till er ”Tomtar” där ute 🙂

Bad barnen kryssa i en katalog vad de önska sig och hur tror ni det slutade? Tror knappt det var något som inte var förkryssat när de var klara.. hm 🙂 Jaja, lätt att köpa något åt dem, de blir glada bara det är inslaget i ett paket.

Något som stod högst upp på önskelistorna (ditskrivet av mig då, hehe) var varsin snygg klädhängare att hänga upp kläderna på istället för i en hög på golvet (det beteendet har de tyvärr ärvt från mig, kanske borde skriva en på min önskelista med 🙂

Och sedan stod varsitt par gympadojor som blinkar. Ni kanske minns att jag eftersökt det förr men inte hittat i rätt strl etc.

disney-planes-sportskor-m-blinkande-sula-svart
filly-fairies-sportskor-m-blinkande-sula-fuxia-rosa

Hittade både snygga hängare och blinkskor med favoritfigurer på (som dessutom var på 33 % rea) hos Lekmer och där får man just nu 200 kr rabatt på köp över 1000 kr med rabattkod: lekmer200. Gäller t.o.m 28/11. (Gäller även på nedsatta varor). Tips!

Den som är allra svårast att köpa till är min man!! Dessutom har det ju nyss varit farsdag, snart fyller han år, sen har vi bröllopsdag och sen kommer julafton. Allt på en gång! Man är ju glad om man kommer på en sak. Hjälp! Råkar ni sitta på några bra tips till killar i 36-årsåldern så tipsa gärna!

KRAM

 1. Mi skriver:

  Bästa presenten till en man i sina bästa år är en underbart mjuk o snygg Cashmeretröja från Softgoat. Brukar alltid gå hem om mannen i fråga är minsta lilla intresserad av vara snyggt klädd:-)
  Softgoat.com är suveräna, har snabba gratis leveranser och just idag ”Black Friday” rabatt på 15%.
  Happy weekend!

 2. Mia skriver:

  Tittade också på den klädhängaren, fast i butik men den fick stanna där för den var så ostadig. Tyvärr för den hade passat bra här! God Fredag

  1. Hade de skruvat den dåligt tro? Jag har klämt i den flera ggr i butik jag med och inte upplevt det? Får väl utärdera när den kommer 🙂

   kram

 3. Anna skriver:

  Min man är visserligen lite äldre än din, hela 41 år,men jag har samma dilemma med farsdag,födelsedag och jul. På farsdag gick vi på Allt för hälsan-mässan och på födelsedagen fick han en herrbetjänt och prenummerationer på Runners world och Dagens indstri. i julklapp tänkte jag ge honom en riktigt snygg resväska, jag såg att Ferrari hade knallröda som på bild såg superläckra ut. Emellanåt tryter ju inspirationen så ett inlägg med presentidéer till killar vore jätteuppskattat!

 4. Skäggtrimmer eller kuponghäfte som du tillverkar själv med olika massager i olika längder tex skalpmassage 5 min, ryggmassage 10 min, handmassage 15 min osv. Du vet vad jag menar hoppas jag. Kupongerna river han och använder när han vill.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..