ANNONS

Tips till Tomten

/

kids-concept-star-kladhangare-vit

Ett litet tips till er ”Tomtar” där ute 🙂

Bad barnen kryssa i en katalog vad de önska sig och hur tror ni det slutade? Tror knappt det var något som inte var förkryssat när de var klara.. hm 🙂 Jaja, lätt att köpa något åt dem, de blir glada bara det är inslaget i ett paket.

Något som stod högst upp på önskelistorna (ditskrivet av mig då, hehe) var varsin snygg klädhängare att hänga upp kläderna på istället för i en hög på golvet (det beteendet har de tyvärr ärvt från mig, kanske borde skriva en på min önskelista med 🙂

Och sedan stod varsitt par gympadojor som blinkar. Ni kanske minns att jag eftersökt det förr men inte hittat i rätt strl etc.

disney-planes-sportskor-m-blinkande-sula-svart
filly-fairies-sportskor-m-blinkande-sula-fuxia-rosa

Hittade både snygga hängare och blinkskor med favoritfigurer på (som dessutom var på 33 % rea) hos Lekmer och där får man just nu 200 kr rabatt på köp över 1000 kr med rabattkod: lekmer200. Gäller t.o.m 28/11. (Gäller även på nedsatta varor). Tips!

Den som är allra svårast att köpa till är min man!! Dessutom har det ju nyss varit farsdag, snart fyller han år, sen har vi bröllopsdag och sen kommer julafton. Allt på en gång! Man är ju glad om man kommer på en sak. Hjälp! Råkar ni sitta på några bra tips till killar i 36-årsåldern så tipsa gärna!

KRAM

26
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00