ANNONS

Destination Christmas

/

lo2

Hej!

Ett litet hej och strax god natt. Anlände till ett toksnöigt Örebro för en stund sedan.

lo7

I London var marken bar, skönt milt decemberväder och fortfarande fyllda uteserveringar här och där. Bortsett från julbelysningen (som det var gott om längs shoppinggatorna – men väldigt sparsmakat med i bostadsområdena) så kändes det mer som en tidig höstdag med gula löv på mark och träd, gröna gräsmattor och färgsprakande blommor i blomlådorna. Jag åkte i min svala höstjacka med ”leopard-foder” (ett riktigt kap – 200 kr på H&M), räckte utmärkt.

Snöoväder och stormbyar kändes avlägset men det slog ju till strax efter vi åkt förstår jag. Vilken tur vi hade!

lo1

London var fantastiskt – som alltid. Känns som ett andra hem 🙂 (och var det faktiskt ett tag, efter studenten åkte jag och min bästa kompis Linda dit och jobbade. Kom hem med härlig indisk/engelsk accent och 16 kilo + tack vare alla goda wienerbröd på vårt café! hihi)

Nu ska jag krypa ner i min säng. Får berätta mer senare. God natt!

KRAM

8
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00