ANNONS

Afternoon Tea at Brown´s Hotel

/

br1

Sånt här vitt/silvrigt ”gräs” var visst poppis som juldekoration och syntes lite varstans. Även utanför Brown´s Hotel.

God morgon mitt vinterland!

Har dragit upp lamellerna i matrummet och sitter här omgiven av snö 🙂 Känns så, vi har så stora och höga fönster där så det blir nästan som ett inglasat uterum. Och som det snöat! Eftersom de flesta hus här är vita så är det vitt vitt vitt vart jag än tittar, sååå vackert. Den här första, fluffiga, gnistrande snön – den är ju bara alldeles underbar!

Småttingarna och jag tar en ledig mysdag i dag. Ska snart pälsa på oss och bege oss ut i snön. Brrrr 🙂 Sen blir det varm choklad, julfilmer och pepparkaksbak!

br8

br6

br9

I lördags var vi på Afternoon Tea på Browns. Aldrig varit på Afternoon Tea förut så det var en upplevelse i sig! 5 stjärnigt och väldigt högtidligt och fint 🙂 Men värt priset? Nä.. Men gott var det och ett mysigt minne så det var värt det för denna gång. Kändes precis så där som på film.

br3

En våning med delikata små bakverk och sötsaker, en våning med nybakade scones med olika smak och en våning med små smörgåsar med olika fyllning . (Som fylldes på så fort man ville ha mer). Till sconesen serverades Clotted Cream och sylt. Sååå gott. Engelsk specialitet som lät väldigt avancerad att göra men man kanske ska ge det ett försök 🙂

sh1

ma2

sh2

En fantastisk helg i ett fantastiskt London som är mig så kärt!

Från det ena till det andra, nu luktar det suspekt här – dags för ny blöja 😉

KRAM

11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00