ANNONS

Goda vintips inför julen – Casa Rocca

/
vin

Hellooo

Här kommer vinerna vi provade med tjejgänget i fredags. Ett vitt och ett rött i Bag in Box. Ett stort plus för de söta boxarna!! Passade dessutom min dukning perfekt, viktig detalj 😉

v2

Casa Rocca Cabernet Sauvignon


DOFT & SMAK: Ett mjukt, okomplicerat och välbalanserat vin med doft och smak av mörka bär och körsbär.


PASSAR TILL: Ett utmärkt allroundvind som passar lika bra när man kryper upp i soffan en fredagskväll som till pizza, köttfärssås och enklare pastarätter. Den publikvänliga stilen gör det också till det perfekta buffévinet.

Julbordet är ju en buffé i smaker och detta var verkligen ett vin som passade till allt! Och extra bra till det varma/kryddiga. Mjuk, mild smak som inte tog över eller krockade med maten. Fick bra betyg och gick hem hos de flesta!

v1

Casa Rocca Sauvignon Blanc
DOFT & SMAK: Ett friskt, fruktigt och välbalanserat vin med doft och smak av tropisk frukt, krusbär och citrus.
PASSAR TILL: Det ultimata prat- och mingelvinet som passar lika bra att avnjutas bara som det är, till lättare fisk- och kycklingrätter eller som aperitif.

Det vita vinet passade ypperligt till det kalla/sillbordet. Smakade friskt och fruktigt av citrus/ananas (jag älskar ananas i dryck!) och blev riktigt poppis. Ett vin som sedan passade utmärkt som sällskapsdryck fram till småtimmarna. Fick mycket bra betyg!

ju
d6

Båda vinerna hittar ni HÄR. Otroligt prisvärda tyckte vi!

KRAM

I samarbete med Concha y Toro Sweden

7
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00