ANNONS

Ett gott avslut och en skön nystart

/

hum2
flex

God morgon årets sista dag!

Hur har ert 2013 varit? Mitt har varit ett av de bästa!! Vi avslutade gott i går och i kväll blir det skaldjursplatå deluxe & firande med ”vanliga nyårsgänget”. Vi står för desserten i år, visar er senare vad det blir 🙂

hum1

Gruyeregratinerad hummer är så enkelt – och så gott!

I morgon är en ny dag. Ska bli skönt med nytt år, ny start, ett nytt oskrivet blad. Bättre vanor och mer motion. Typ som alltid 🙂 Fast nja det får vänta några dar in på året tror jag. Men då är jag redo! Åses nya kokbok ligger här och väntar och nya träningskläder från Röhnisch vårkollektion (underbara glada färger!).

nag3
r1

I kväll blir det fest, glitter, fyrverkerier och god mat. Nyårsklänningen hänger på galgen och väntar och naglarna har fått glitterskrud.

nag2
nag1

Jag försöker kika in lite senare och önskar er ett gott nytt år.

KRAM

12
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00