ANNONS

Mimosa

/

mi2

Hej hej

Årets godaste frukost. Vi skrapade i hop en knytis med vännerna i helgen och njöt av äggröra & bacon, ostar, färska frukter, ”nybakat” bröd (bakoff – underskattat!), brushettaskinka (godaste skinkan!), american pancakes med grädde, blåbär och sirap (recept HÄR) och ett glas Mimosa till. Lyx!

mi4

mi1

Godaste Mimosan blandar ni enkelt så här: 1 flaska Prosecco + 6 dl färskpressad apelsinjuice. Blanda samman varsamt så inte bubblorna försvinner. Häll upp i fina glas (många frågor om Champagneglasen, de är av märket Chef & Sommelier). Servera genast. Så gott!

mi3

Det var då. Frukosten i dag består av en latte på tåget 🙂

KRAM

11
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00