Woop!

f7
f1

Sprang på billiga buketter med snitthyacinter i Göteborg och kunde inte motstå. Doftar helt fantastiskt!!

 

Hej hej fredag!

Jag strosar runt i myskläder och sovtofs men ska snart piffa till mig lite. Det är ju faktiskt fredag 🙂 Sminkar mig i princip aldrig till vardags. (Eller jo lite rouge och läppstift åker nästan alltid på men inte ögon-make) I tisdags hade vi årets första DH-kväll med tjejgänget så jag sminkade mig innan jag hämtade Olivia & hennes kompis i skolan och när de såg mig tjöt de av skratt och frustade fram ”- haaar du smiiiiinkat dig mitt på daaan hahahahah”. Så van är min dotter att se mig med smink 🙂

dh

Alexandra bjöd på fantastiskt god mat!!! En rätt jag faktiskt gjort tidigare men glömt bort. Receptet finns HÄR. Måste testas!!

Huset är fredagsstädat, kylskåpet påfyllt, vinkylen med 🙂 och fredagspåsarna redo.

f3
f2
f8
f6

På matsalsbordet har två maffiga stora tunga härliga ljusstakar flyttat in. Vi har så högt i tak där så jag har letat efter något med rejäl höjd på, dess blev perfekt! (Finns på rea HÄR) Dagen till ära med kopparljus i <3

o1
o2
o8
o5

De laxrosa pompomsen (på rea HÄR) fick flytta in i Olivias rum. Ovanligt städat där med 🙂

Nu plingar både dörrklockan och äggklockan, got to go!

KRAM

 1. Jessica skriver:

  Hej!
  Var på jakt efter just en sån säng, och gick genast in på Mio’s hemsida, men sängen verkar inte finnas kvar, tyvärr. Var det länge sedan ni köpte den?

  1. Nej nu i höstas så det var inte länge sen. Vad konstigt :-/ Men snarlika finns på andra ställen. Tror Europa möbler har en liknande?

   Kram

   1. Jessica skriver:

    Jag hittade den på både Mio och Europamöbler nu…. måste varit snurrig när jag letade förra gången…
    Vångingssängen är verkligen jättefin och skulle passa toppen hos oss men det blev lite för dyrt, själva sängen 4000kr och sen sånglådorna under för nästan 3000kr till. Jag får hitta på någon annat, men tack ändå för att du tog dig tid och svarade!

 2. Helena skriver:

  Hej,
  Jag undrar vart Olivias säng är köpt?

  Tack för en härlig och inspirerande blogg,
  Hälsn Helena

  1. På mio! Det är en 90 cm säng uppe och 120 cm nere, perfekt när man har övernattande gäster! Sååå nöjda.

   Kram

 3. ullie skriver:

  hej söta du .. alltid lika underbart fint hemma hos dej !! Gillar tröjan du har på dej på bilden vart kommer den i från ? Så kul at se inne hos oliva va ett tag sen o man hinner ju fixa om lite. gillar oxå pompoms =) Ha en fortsatt mysig helg kram

 4. Lena skriver:

  såg att du målat ditt bord, funderar också på att måla vårat ekbord, vad använde ni för färg? penslade ni eller rollade? va det jobbigt 😉 kram Lena

 5. Det är en underbar blogg du har!! Vart har du köpt ditt vita matbord och din matta som du har under det? Gillar verkligen din stil och alla goda recept:)

  1. Tack!!!! Bordet är från mio och var från början ekfärgat. Vi har målat det vitt! Mattan är från Rusta.

   Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..