I backen

20140118-142326.jpg

20140118-143029.jpg

 

Godkväll-hej!

Vilket underbart vinterlandskap vi fått. Och i Örebro har vi ju faktiskt en riktigt härlig skidanläggning, Storstenshöjden. Ingen skidåkning för oss i dag men en dag i pulkabacken. Värsta träningspasset att släpa barn och pulkor kan jag lova, pust. Men kul var det. Ända tills Sebbes mat & sovklocka hade passerat ”sov” och humöret for i backen. Plutten. Sov gott i bilen hem 🙂

20140118-142427.jpg

20140118-142732.jpg

 

Och jag kommer sova gott i natt av all frisk luft! Satte mig vid datorn lite för att inte somna i soffan redan nu, tänkte jag kunde säga hej till er 🙂 Men nu ska jag krya ner under filten och kika på.. ja vaddå? Fortfarande inte valt nån ny serie att börja följa. Många gillar House Of Cards. Har fått för mig att det är en ”kill-serie” men det är det kanske inte? Vad tycker ni som sett den?

Kram och sov så gott när ni nu lägger er!

<3

 1. Mimmi skriver:

  Vi beställde boxen med alla 7 säsonger av The West Wing (Vita Huset) som kommer med 47 cd-skivor. Alltså, jag har inga ORD för hur bra serien är, hur välgjord och intressant den är. Hur mycket man lär sig och hur coola karaktärerna är!! Vi är inne på varv 2 nu :-). Skrattat, gråtit, fnissat, allt på samma gång. Jag tror att du hade älskat serien! Kram

 2. Linda skriver:

  House of cards är GRYMT BRA!!!
  Både jag och maken fastnade direkt efter första avsnittet!!
  Ha en finfin måndagkväll!!
  Kram

 3. malin skriver:

  börja kolla på hart of dixie! mysig och rolig serie 🙂 check it out!

 4. Jag kan bara instämma med alla andra som rekommenderar House of cards: GALET BRA, se den! Du gillade ju Homeland så då tror jag du gillar denna också. Återkom med rapport. 🙂

 5. Madde skriver:

  Se den!!! Så himla bra, här hemma längtar vi till februari då säsong 2 släpps!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..