ANNONS

Äntligen måndag nu igen :)

/

kn1

Heeeej på er!

Har veckan startat bra? Hoppas det!

Här kommer ett snabbt middagstips. Jag har provat mig igenom Knorr´s färdiga såser och sist ut var denna steak sauce. Godast av dem alla!! En riktig fullträff, den här kommer vi använda mycket!! God som den är, som smaksättare i såser och gratänger och suuupergod med en skvätt grädde i. Mums!

kn2

Snabb pepparstek, 4 port

4 skivor fläskkarré
smör
hel torkad grönpeppar
salt & peppar
Knorr Steak sauce
2 dl vispgrädde

Krydda köttet med salt & peppar. Bryn det i smör så det får fin färg. Smula ner grönpeppar och låt fräsa med en stund. Häll sedan på Knorr steak sauce och låt köttet puttra tills det är genomstekt. Häll på grädden och låt puttra i hop ett par minuter. Smaka av med salt & peppar.

Servera med valfria tillbehör. Tex pressad potatis eller pommes och en god sallad. Tadaaaa.
Snabblagad vardagsmat, men sååå gott!

Måndagar blir vad de gör det till, glöm inte det! Lätt att gnälla över hur trött man är och hur kallt det är ute och hur jobbigt det är att stiga upp? Jag skulle kunna gnälla över allt det där känner jag men i kväll är det jag och 2 lika trötta mammor som gaskar upp oss och njuter av måndagen i stället. Kvällens guldkant blir middag på restaurang och biobesök! Om vi håller oss vakna genom filmen är ju en annan sak men kul ska det bli 🙂

KRAM!

I samarbete med KNORR

8
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00