ANNONS

Schlageryra!!

/

s1

God dag lillördag!

I går hade vi tjejkväll med DH-gänget. Satt och pratade gamla tider och kom fram till att i mars är det 4 år sedan första träffen!! Inte klokt. 🙂 Det måste ju firas.

Men först väntar en månad fylld med schlager!! Woop woop. Jag älskar schlager, ser varenda tävling och alltid gjort. Festlig mat & dryck, glitter, paljetter och gala ska det vara!

I går testade vi Schlager Prosecco. Ett mousserande vin från Italien.

I Italien har man njutit av sin älskade Prosecco till vardags och till fest i över ett sekel. Schlager Prosecco är ett torrt, friskt och fruktigt mousserande vin med inslag av gröna äpplen, päron, persika och citrus. Njut av vinet till en god sallad, skaldjur, fisk eller musik!

Finns att beställa på Systembolaget, HÄR.

s3
s2

Extra plus för den festliga flaskan, ett måste på schlagerkvällarna framöver. Flaskan ser dessutom ut som en mikrofon, ser ni? Det hade vi himla kul med 🙂 Och självklart hade vi på schlagermusik i bakgrunden hela kvällen.

Gott, småbubbligt, läskande och fruktigt. Lite sött utan att vara sliskigt, med söt god doft. Supergott tyckte hela gänget! Ett vin som passar lika bra till tilltugget/maten som desserten eller en skål ostbågar.

sch

God schlager mat gjorde jag i form av Käringöbakelser, svampfyllda tarteletter, karamelliserad brieost och chokladmousse. Recept på det kommer.

dh1
dh2

m2

En trevlig kväll med väninnorna som vanligt och faktiskt ett jättetrevligt bubbel, rekommenderas varmt till alla schlagerkvällar framöver! (Beställningsvara så var ute i god tid).

KRAM

I samarbete med TOMP Beer Wine & Spirits

16
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00