ANNONS

About time

/

Åh!!!

Måste bara tipsa om denna film jag såg i går. (Efter läsartips till filmlistan med ”chick-flicks”, tack!!) About time. Så fort filmen började rulla var jag såld. Den började nämligen med min aaaaabsoluta favoritlåt genom tiderna. Det finns ingen låt i hela vida världen jag älskar mer än denna. Så med den som theme-song var det liksom svårt att misslyckas 🙂 Men även bortsett från låten så tyckte jag jättejättemycket om filmen! Det var skratt och generat och tårar och en mysig känsla, feelgood och en tankeställare. Se den!

mp
mp
mp
mp
 i betyg av mig!

Var det nån som såg Fame Factory när det gick? En kille som hette Markus Landgren ställde upp med just denna låt och jag spelade den dygnet runt efter det. Jag menar bokstavligt dygnet runt! Han stod där barfota och söt med sitt lockiga hår och sjöng så vackert och jag ringde och röstade på honom så mobil-potten tog slut 🙂 Jag bodde i Stockholm vid den här tiden och kort där efter hamnade jag mitt emot honom på tunnelbanan. Och jag satt där och försökte ta mod till mig och berätta hur bra jag tyckte han var. Men jag gjorde det aldrig. Och det grämer mig än i dag!! 🙁

2058103963_1382117982

En film man kanske inte måste se är The Internship. Jag som brukar gilla både Vince Vaughn och Owen Wilson och de flesta filmer de medverkat i. Men den här vara bara för skum, det kändes inte som en film utan en vääääldigt lång rekryterings-reklamfilm om Google. Tror inte det var en enda scen med där inte Google-loggan syntes eller nämndes. Filmen i sig var väl inte totalt katastrofal även om det var en ganska förutsägbar story, men vi satt mest och störde oss på allt Googlande. Nån som sett den?

mp
mp
 i betyg av mig.

KRAM

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00